Gość: Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:28 Pytam smialo, czy ktos z Was nie jedzie w lutym do Aten, chetnie sie zabiore , gdyz bilety autokarowe strasza cena, samoloty tez. Student zajcu.pl@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulia Re: W lutym do Aten 27.01.05, 01:32 www.wizzair.com.pl WIZZ AIR MA TANIE BILETY LOTNICZE DO ATEN. W GRANICACH 400-450 ZŁ W DWIE STRONY Z OPŁATAMI LOTNISKOWYMI. JA WYLATUJĘ Z NIMI W MARCU. NIE DAWNO SPRAWDZAŁAM CENY BILETÓW, DLATEGO WIEM, ŻE SĄ JESZCZE BILETY ZA TAK NISKĄ CENĘ. ulia@gazeta.pl Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Pytam smialo, czy ktos z Was nie jedzie w lutym do Aten, > chetnie sie zabiore , gdyz bilety autokarowe strasza cena, samoloty tez. > Student > zajcu.pl@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etaltravel Re: W lutym do Aten IP: *.zax.pl / *.zax.pl 31.01.05, 14:39 w kazdym wiekszym biurze podróży, mozesz dostac info o tanich przelotach, czasem są naprawde bardzo tanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęściarz Re: W lutym do Aten IP: *.icpnet.pl 31.01.05, 23:30 lecę w przyszłym tygodniu easyjetem z Berlina bilet kupowałem pod koniec grudnia i kosztował mnie 300 zł:D razem z kosztami dojazdu z Poznania do berlina zmieszczę się w 500 zł:D Odpowiedz Link Zgłoś