jdorotaj 15.04.05, 17:16 Witam, zaplanowaliśmy z mężem wakacje na Krecie na czerwiec, wczoraj zmieniono nam zakwaterowanie z hotelu Sunny Bay w Kissamos na hotel Castro w Maleme, co sądzicie o tej zmianie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michaj Re: Maleme hotel Castro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:12 Tez tak mialem. Pamietajcie, ze mozecie zrezygnowac i Triada zwroci wam pieniadze. Ja tak zrobilem i jutro wyjezdzam do Kissamos z Itaka. Wycieczke kupilem w last minute w tym samym punkcie gdzie wczesniej z Triady (obsluguje i triade i itake). Wszystko wyszlo bez problemu. Spytajcie u siebie czy tak mozna. Ew. jak odpowiada Wam Maleme to mozecie skorzystac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Maleme hotel Castro 17.05.05, 22:19 Ja nie bylbym zachwycony bo lubie Kissamos i podobalo mi sie w Sunny Bay. Natomiast Maleme to tez dosc sympatyczna dziura, wiec wydaje sie, ze zmiana nie jest drastyczna. Poza tym z Maleme blizej jest do swiata. Uwazam, ze nalezy zachowac spokoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cortina Re: Maleme hotel Castro IP: *.umwo.opole.pl 18.05.05, 07:30 Ja tez nie jestem zachwycona zmianą , bo byłam w Kissamos Palace i swiadomiea wybrałam ten hotel po raz drugi. Co do Itaki to w tym terminie w ktorym miałam jechac oni maja duzo drozsza oferte nawet jezeli to Last Minute . Kupowałam wyjazd w styczniu i wtedy ceny były naprawde niskie. Czeka mnie dzisiaj podjecie decyzji czy jede do Castro czy nie , a wyglada na to ze nikt z forumowiczów niczego konkretnego nie wie jesli chodzi o hotel i o sama Triade tzn jak wywiazuje sie z obietnic :)) Pozdrawiam i oby jak najmniej takich wyborów:)) Aga Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Maleme hotel Castro 18.05.05, 08:24 A co na temat tego Castro powiadaja wyguglane opinie ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cortina Re: Maleme hotel Castro IP: *.umwo.opole.pl 18.05.05, 09:25 Gale ja nie rozumiem zwrotu"wyguglane" . Co to jest oswiec mnie bo nie wiem co napisac zeby było na temat?:))) Odpowiedz Link Zgłoś