Gość: justyna IP: *.aster.pl 06.06.06, 19:14 Czy ktos z Was byl na Kos? Czy warto tam jechac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylaba Re: Kos IP: 217.153.206.* 07.06.06, 15:45 Byłam na Kos na jedniodniowej wycieczce podczas wakacji w Turcji (Bodrum).Wcześniej byłam już na Krecie.Kos to mała wysepka i szczerze mówiąc nie ma na niej nic ciekawego.Jeśli zamierzasz jechać i korzystać głównie z hotelowej plaży, to w zasadzie jest Ci wszystko jedno - morze piękne jak wszędzie indziej.Jesli jednak lubisz pozwiedzac, zobaczyć coś wiecej poza hotelem - nie polecam.Dużo ciekawiej (i moim zdaniem ładniej) jest na Krecie lub właśnie w Turcji (wybrzeże Egejskie). Odpowiedz Link Zgłoś
sportster Re: Kos 15.06.06, 19:56 Kos w istocie jest malutką wyspą.Byłem tam 7 dni i w zupełności wystarczy, jesli lubisz na wakacjach jeździć i oglądać.Jeśli lubisz plaże w ciagu dni a wieczorem imprezy, to nie jest złe miejsce.jednak większość zajęć nocnych odbywa się na plaży wśród tłumu skandynawskich wycieczek młodych ludzi, którzy jeżdżą tam tylko w tym celu.Po prostu na Kos można sprzedawać alko od 18 roku zycia a i tak nikt na to nie zwraca uwagi...W Skandynawii bodaj trzeba miec 21, żeby się napić piwa, więc wyobraź sobie, co sie tam dzieje.W moim hotelu przez 6 dni była wycieczka ze Szwecji-skoki do basenu z 6 pietra z balkonu i Ace of B Base na cały regulator.Aha, raz mi chcial wejść poijany gość przez balkkon do pokoju, bo kluczy zapomniał do swojego...Sam decyduj Odpowiedz Link Zgłoś