Dodaj do ulubionych

Cena wypożyczenia samochodu- Kreta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:30
Witam! Wybieramy sie w podróż poślubną na kretę w sierpniu i niestety nigdzie
nie uzyskałam szczegółowych informacji ile może kosztować wypozyczenie
samochodu? Chcemy jak najwięcej zobaczyć i nie mamy pojęcia na jak duży
wydatek w zwiazku z tym musimy być przygotowani.
z góry dzieki.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Wall Re: Cena wypożyczenia samochodu- Kreta IP: *.elpos.net 16.06.06, 20:14
      w zależności od marki kosztują :
      Hyunday Atos, Suzuki Wagon, Kia Picanto - 35 - 40 e (w zależności od ubezpieczenia) większe samochody od 40 do 60 - 70 e dzien.
      Warto dodac ze jest cos takiego w umowie jak self risk - zazwyczaj do 300 e. Jest to wspołudział w ubezpieczeniu (czyli do 300 e pokrywasz koszty np. pobitego reflektora, zadrapanego zderzaka porysowanej karoserii itp.) Ja wypożyczałem teraz w GrecoCar (ale tylko okolice Rethymno) i u nich nie ma self risk (wszystko wliczone w cene), jedyne o co musisz się martwić to paliwo. Nadmienię jeszcze że oczywiście im więcej dni wypożyczasz tym taniej cię to wynosi czyli 1 dzień 35 euro, 2 dni 66 i tak dalej.
      Powodzenia.
      • neronka Re: Cena wypożyczenia samochodu- Kreta 17.06.06, 11:25
        Opis miejsc wartych zobaczenia na Krecie i pełen cennik wraz z ofertą wynajmu
        możemy przesłać na maila.
        W Autoway nie ma udziału własnego, jest zniesiony.
        www.autoway-polska.com/
        • Gość: ulek Re: Cena wypoz˙yczenia samochodu- Kreta IP: 62.87.118.* 18.06.06, 19:22
          Neronka sama sobie pytania zadajesz i odpowiadasz ;)) dobrze ci placi rentacar z Grecji ? moze
          ja tez sobie u nich dorobie ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka