Dodaj do ulubionych

Princess Flora - Rodos

IP: 217.117.130.* 22.08.06, 12:48
Witajcie!

Czy ktos z Was byl moze w tym hotelu? Jezeli tak to bardzo prosze o jakies
informacje.

Z gory dziekuje
Ela
Obserwuj wątek
    • Gość: władek Re: Princess Flora - Rodos IP: *.mofnet.gov.pl 22.08.06, 15:27
      Odradzam - w brzydkiej okolicy, do miasta Rodos trzeba autobusem. Lepiej do
      miasta Rodos sie wybrac.
    • Gość: joa Re: Princess Flora - Rodos IP: 83.238.108.* 23.08.06, 13:00
      Ja wyruszam w piatek. Jest sporo opinii o tym hotelu - niektóre niezbyt
      zachęcające. Jezeli chcesz wybrac sie z dzieckiem to chyba nie jest to najleszy
      wybór. Ja wybralam to miejsce wlasnie ze względu na dobre połączenie
      komunikacyjne z Rodos i innymi miejscowościami. Poza tym wynajmujemy samochód.
      Z tego co wiem - od koleżanki ktora wrócila z Rodos 2 tyg temu. Kalithea sama w
      sobie jest prześliczna - bardzo dobre warunki do nurkowania no i blisko do
      Rodos także wieczorem można coś porobić. Ona bła w Kolymbii i nie było tam
      wiele do roboty - poza tym wszędzie trochę dalej niż z Kalithei. Wiem również
      że była jakaś akcja z tym hotelem tzn ktoś nie byl zadowlony z łazienki i
      zmienili mu hotel. Generalnie rzecz biorąc wszystko zależy od rodzaju
      wypoczynku jaki preferujesz ( ja wybieram aktywny wiec hotel nie jest tak
      wazny - chocaz stawiam oczywieście na czystość).
    • tropikey Re: Princess Flora - Rodos 31.08.06, 22:37
      witaj,

byliśmy tam z córką w drugiej połowie lipca. Trudno jednoznacznie powiedzieć,
      czy hotel jest dobry, czy zły. Wszystko zależy od tego, ile za niego zapłacisz
      i czego oczekujesz - jeśli luksusów, to zły, jeśli czystości, smacznego i
      obfitego greckiego jedzenia i dobrej lokalizacji (pod względem komunikacyjnym),
      to bardzo dobry. My w każdym razie byliśmy zadowoleni. Pokoje są co prawda
      bardzo skromne, ale czyste. I tak nie będziesz pewnie siedzieć w pokoju w ciągu
      dnia, więc jego standart nie powinien mieć dużego znaczenia. Jest basen i
      brodzik dla dzieci, położone w dużym, zadbanym ogrodzie. Do plaży jest kilka
      minut na piechotę. Najlepiej udać się na tą, która znajduje się przy duzym
      skandynawskim kompleksie. Przy hotelu jest przystanek autobusowy, a na odcinku
      od kilkunastu do kilkuset metrów od niego są 3 duże supermarkety - polecamy
      Lidla, jest z nich najtańszy. Urządzają na miejscu różne "wieczorki", ale
      prawdę mówiąc nic z nich raczej nie wychodzi. Jednak zarówno do Rodos, jak i do
      Faliraki jest na tyle blisko, że na pewno jest gdzie się rozerwać. Generalnie,
      myślę, że będziesz zadowolona. Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania, wal śmiało!
      A tu znajdziesz trochę zdjęć z Rodos (niestety bez Princess Flory):
      www.tropikey.com/copperminegallery/thumbnails.php?album=16
      Pozdrawiam, Bartek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka