Gość: anewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:24 Czy ktoś był w tym hotelu (Koala*** w Kolymbi na Rodos), bo nie ma o nim opinii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: Koala*** Kolymbia IP: *.chello.pl 09.09.06, 16:06 Witam, ja nie bylem w tym hotelu ale kilka razy obok niego przejezdzalem samochodem. Nie wiem jak jest w srodku, natomiast wiem ze jest bardzo daleko od centrum Kolimbii !!! Jest osadzony tak, jakby z dala od wszystkiego. Niestety nic wiecej nie moge powiedziec :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Koala*** Kolymbia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:01 A może wiesz, jak tam hotel LOUTANIS wyglada z zewnatrz i czy daleko od centrum? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Koala*** Kolymbia IP: *.chello.pl 11.09.06, 13:25 Nie mam pojęcia :))) Przykro mi :))) ale mam nadzieję, że trochę bliżej, tzn. trzymam kciuki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Koala*** Kolymbia IP: *.bis.top.pl 12.09.06, 14:00 byłem w Hotelu Loutanis rok temu 700m od plaży kamienistej, do aleji Eukaliptusowej 200m i juz prawie centrum. Jakie biuro wysyła do Loutanis ?? jeśli mozna spytać ?? Pozdrawiam Tom kokotech.republika.pl/GRECJA/rodos/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
kokotech Re: Koala*** Kolymbia. Do Ani 12.09.06, 14:07 > A może wiesz, jak tam hotel LOUTANIS wyglada z zewnatrz i czy daleko od > centrum? :-) ?? podaj e-mail wysle Ci zdjęcie satelitarne Kolymbii z lokalizają Loutanis. POzdrawiam Tom Odpowiedz Link Zgłoś