Gość: magdusija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 00:45 czy ktos wybiera sie w tym terminie do Grecji? i drugie pytaie: gdzie najlepsza zabawa sylwestrowa? w miescie czy na wyspach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: sylwester w grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:20 hej ja lece 26 12 a cypr na sylwestra,w nikozji mysle ze napewno baeda uzadznae zabawy sylwestrowe,a ty kiedy lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdusija Re: sylwester w grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:49 paluje 28 do aten,ale sylwestra spedze pewnie w salonikach,tam mam mnostwo znajomych. do kraju wracam dopiero 14:) z pewnoscia na cyprze bedzie swietnie! ja nie jestem przekonana co do miejsca imprezy: aten nie lubie, a sylwester zawsze najlepszy w duzym miescie...tylko nie wiem czy ta zasada sprawdza sie tez w grecji Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: sylwester w grecji 27.11.06, 10:38 Ja tym razem zostanę w RP, ale z tego co się orientuję autokarówka niecały 1000, samolotem prawie 4000. Za to szykuję się na paschę ;) Korfu, a jeśli nie dam rady, to dopiero jesienią - wówczas Kreta. Wiele zależy od drugiej połówki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś