Gość: jurcyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:39 Czy ktos wrócił z tego hotelu.Jestem ciekaw czego mogę sie spodziewac.Dzięki za jakiekolwiek info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Hotel Avra Beach na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:12 gorąco polecam. byliśmy tam we wrześniu 2006 w 7 osób z 3 letnim dzieckiem. jedzenie - FULL WYPAS. trochę tłoczno, ale hotel jest super. plaża owszem waska, ale to nic wchodzisz prawie od razu do wody i pływasz do woli. basen jest wystarczająco duży, aby popływać. byliśmy tam niestety tylko tydzień i żałowalismy, że musimy wyjeżdżać do innego na 2-gi tydzień. gorąco polecam. było super i do Rodos jest blisko, [przystanek autobusowy tuż przy hotelu. bilet kosztował coś ok. 1 Euro, taksówka do centrum 10 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurcyk Re: Hotel Avra Beach na Rodos IP: *.chello.pl 10.07.07, 12:45 Ewa ogromne dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurcyk Hotel Avra Beach na Rodos proszę o kilka refleksji IP: *.chello.pl 23.07.07, 06:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Hotel Avra Beach na Rodos proszę o kilka refl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:06 może jutro, dziś nie mam czasu na forum.pozdrowienia, kiedy jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurcyk Re: Hotel Avra Beach na Rodos proszę o kilka refl IP: *.chello.pl 26.07.07, 13:10 Wylatuję 30.07.Ewa powolutku zdobywam informacje o hotelu.Generalnie jest ok. Powracający nie nażekają, może poza problemem z ilością leżaków przy basenie.Czy można idąc na śniadanie zarezerwować leżak kładąc na nim ręcznik.Czekam na odpowiedż i może jeszcze kilka zdań.Ogromne dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa JAK BYŁO? IP: *.crowley.pl 03.09.07, 21:44 Witaj, sorry ale zanimwy jechałeś nie udało mi się dostać do internetu (padł dysk w kompie). Mam nadzieję, że Ci się podobało. Napisz jakie wrażenia z Avra Beach 2007? Odpowiedz Link Zgłoś