perelka84 03.06.09, 21:56 Wie ktos moze czy istnieja takowe na tej malej wyspie.. np. zeby sie dostac z Panagii do Prinos? W jakiej cenie? Dzieki i pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.s.f Re: Autobusy na Thassos??? 03.06.09, 22:11 Wynajem samochodu na cały dzień to 35 EUR - to lepsze rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
perelka84 Re: Autobusy na Thassos??? 04.06.09, 00:01 wiem wiem to tez chyba zrobie.. ale tu chcialam pojechac do kavali na jeden dzien.. a auto na promie to dadatkowe koszty i raczej nie chce wyruszac do innego miasta nie znajac go i jeszcze autem, auto zostawie sobie na thassos... ale dzieki za info o kosztach... a ma ktos jakas strone z thassos o wynajeciu aut rowerow i skuterow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betusia.b Re: Autobusy na Thassos??? IP: *.chello.pl 04.06.09, 00:36 największa i najpopularniejsza wypożyczalnia to Potos.Na stronie do której przesłałam link, są też informacje o wypożyczalniach.Już dziś możesz zarezerwować samochód! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betusia.b Re: Autobusy na Thassos??? IP: *.chello.pl 03.06.09, 23:51 przesyłam link do strony z rozkładem jazdy i cenami autobusów na Thassos.Są tam również inne ciekawe i przydatne informacje np.tabelka odległości pomiędzy poszczególnymi miejscowosciami www.gothassos.ws/thassosen/allbus.htm Odpowiedz Link Zgłoś
perelka84 Re: Autobusy na Thassos??? 04.06.09, 00:07 no bajerka stronka z roznymi odnosnikami, nawet do wypozyczalni samochodow, dzieki jutro to musze przestudiowac:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś