Gość: Iga IP: 195.116.20.* 29.06.11, 07:18 Wiem że takich wątków jest wiele ale chcę spytać o aktualną ofertę osoby które były maj-czerwiec i mogą polecic jakieś lokum w dobrej lokazizacji. Zapomniałam dodac dla 2 osób Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sonnex Re: Nocleg Barcelona- ktoś wrócił i poleca? IP: *.dynamic.mm.pl 29.06.11, 19:28 Witam, ja właśnie wróciłam z Barcelony. Mięliśmy nocleg dla 2 osób w bocznej uliczce od Rambli. Warunki bardzo dobre, koszt 50 Euro/doba. Właścicielka mieszkania świetnie zna angielski, więc nie było problemu. Podaję adres sanario@hotmail.es. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Nocleg Barcelona- ktoś wrócił i poleca? IP: 195.116.20.* 30.06.11, 08:39 Bardzo dziękuję za namiary. Czy ktoś jeszcze? może bliżej Sagra Familia? Odpowiedz Link Zgłoś
otumani Dobra lokalizacja 30.06.11, 15:30 Gość portalu: Iga napisał(a): >Czy ktoś jeszcze?< Dlaczego od razu nie okreslisz gdzie chcesz mieszkac? "Dobra lokalizacja" jest okresleniem ogolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katalonczyk Re: Dobra lokalizacja IP: *.cluster-h.websense.net 30.06.11, 18:24 I bardzo dobry hotel. Nie trzeba polecac. www.ritzcarlton.com/en/Properties/Barcelona/Default.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobra lokalizacja IP: 195.116.20.* 01.07.11, 08:42 Dobra lokazizacja tzn. żeby było blisko np. metro, autobus, czy też inne środki lokomocji:-) Blisko do zwiedzania np. koło Dagrada Familia. katalończyk: dzięki sprawdzę w domu , w pracy nie mam wejścia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrid Re: Dobra lokalizacja IP: *.play-internet.pl 01.07.11, 17:38 Do metra jest zawsze blisko:) Ja mogę polecić hotel Neutral, płaciliśmy 85€ za 3 osoby/doba (dodatkowo śniadanie 5€ od osoby). Polecam też Residencię Marti Codolar, (99€ za trzy osoby) co prawda daleko od centrum, ale za to w cenie śniadania i obiadokolacje. Hotel znajduje się w dużym ogrodzie, więc po całodziennym zwiedzaniu można odpocząć. Nocowałam też w hostelu Bcn Eixample, co prawda bez luksusów (łazienka na korytarzu, mały pokoik), ale cena nam to wynagrodziła - 35€ za dwie osoby ze śniadaniami. I znakomita lokalizacja, przy głównej ulicy Barcelony. Wszędzie blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobra lokalizacja IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 20:32 Dzieki Astrid- sprawdzę sobie zaraz te hotele;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobra lokalizacja IP: 195.116.20.* 04.07.11, 10:30 Niestety w hotelach podanych przez Astrid mój termin zajęty, ale może ktoś inny skorzysta Odpowiedz Link Zgłoś
marinik Re: Dobra lokalizacja 04.07.11, 13:03 noclegi-barcelona.pl/ sprawdzone - POLECAM !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Dobra lokalizacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.11, 14:28 marinik = Agata = Błażej = Agata i Błażej = loozik = pan Styczyński, pewnie kilka jeszcze innych ników. Wystarczy poszukać na tym forum, forum barcelona, forum fly4free. Gość niesłowny. W kwietniu niby wszystko ustalone a teraz cisza, na maile nie odpowiada. Wyjazd mam za 3 tygodnie i myślałem, że wszystko ok. Teraz szukam nowego lokum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Dobra lokalizacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.11, 14:33 Jeszcze. Wypełniłem formularz rezerwacyjny. Wszystko tak jak na tej stronie. I przez dwa miesiące cieszyłem się, że mam fajne mieszkanko w centrum Barcelony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobra lokalizacja IP: 195.116.20.* 04.07.11, 15:01 Ja szukam na wrzesień, i cięzko jest w końcu chyba wybiorę z dzieloną łazienką, bo ceny są naprawdę kosmiczne w niektórych przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Dobra lokalizacja IP: *.play-internet.pl 04.07.11, 21:13 A może tu : www.reservations.bookhostels.com/air-europa.pl/hosteldetails.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobra lokalizacja IP: 195.116.20.* 05.07.11, 11:25 Dzieki Kamil, wczoraj zarezerwowałam na booking hostel za ok 800 zł za 7 dni, blisko placu Catalunya i na przeciw stacji metra, więc mysle że dobra cena, ale może to twoje przyda sie komuś innemu kto jeszcze szuka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata i Blazej Re: Dobra lokalizacja IP: *.135.221.87.dynamic.jazztel.es 08.07.11, 12:53 Witaj Darku, Wyslij prosze raz jeszcze swojego maila albo napisz na forum o jakie daty chodzi. Jelsi formularz byl wyslany i zatwierdzony, to nie masz czym sie przyjmowac. A z nieodpowiadaniem na maile to moze byc tak, ze trafil on do spamu i go przegapilismy. Nie zostawiamy naszych gosci na lodzie. Goscilo u nas naprawde duzo osob i to o czym mowisz to chyba nieprzyjemna pomylka skrzynki mailowej, ktora odruca Twoje maile. Innego wytlumaczenia nie znajduje. Pozdrawiam i czekam na kontakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Dobra lokalizacja IP: *.play-internet.pl 09.07.11, 20:26 Rezerwacja była robiona 27-04- 2011 r. Wysłałem ostatnio dwa maile ( 26-06 i 01-07 ), na które nie dostałem odpowiedzi. Termin wyjazdu się zbliża więc musiałem szukać innego lokum. I takie znalazłem. Okazalo się, ze wynikła przykra sytuacja. PRZEPRASZAM Agatę, Błażeja, loozika ,Pana Styczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
marinik Re: Dobra lokalizacja 05.07.11, 12:48 Darek - marinik to zaledwie gosc Agaty - mialem przyjemnosc byc goszczonym na poczatku marca, a rezerwacje dokonalem jeszcze w ubieglym roku. Kontakt mailowy byl nieprzerwany i wszystko bardzo solidne. Kwatera OK, rady gospodyni (Agaty) i Blazeja - bardzo pomocne. Nie wiem co sie stalo, ze nie odpowiadaja - moze jakias sprawa losowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Nocleg Barcelona- ktoś wrócił i poleca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.11, 12:10 Witaj! Wróciliśmy tydzień temu z Barcelony. Nie wiem, jakiej kategorii noclegi Cię interesują. My byliśmy w hotelu Everest w którym sa apartamenty z kuchnią. Moejsce dosc skromne, ale bardzo ładnie, gustownie urządzone, NOWE meble, dekoracje i bardzo czyste (sprzątane codziennie). Na Gracii, obok Szpitala St.Pau, niemal z widokiem na sagrada Familia. Świetna sypialnai, polecam! Cena 30 euro od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Nocleg Barcelona- ktoś wrócił i poleca? IP: 177.0.44.* 08.07.11, 14:39 kliknij tu znalazlem mieszkanie np takie mieszkanko szukam i dzwonie dogaduje wszystko kontakt skypemanager@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
o.kalamata "Mieszkanko" w Barcelonie 08.07.11, 15:23 Gość portalu: Bartek napisał(a): >mieszkanko < Daj sobie siana z taka reklama. Wez sobie na wstrzymanko. Odpowiedz Link Zgłoś
podroznik125 Re: Nocleg Barcelona- ktoś wrócił i poleca? 12.07.11, 12:12 Ja wczoraj wieczorem wróciłem z Barcy, mieszkałem w Pension Portugal, www.booking.com/hotel/es/pension-portugal.pl.html?sid=1dd11ff327a6f14a1378bbb060fe32c8, lokalizacja świetna, w samym sercu Barri Gotic, obok rambli, na plażę stosunkowo blisko(10min) do metra blisko(2-3min), w pokoju mieliśmy klimatyzacje, tv, sejf, za 2 osobowy za dobe 65euro. Ogólnie bardzo polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dimaeh Re: Nocleg Barcelona- ktoś wrócił i poleca? IP: *.range86-186.btcentralplus.com 15.08.11, 13:49 Podroznik125- jak rezerwowales pokoj we wspomnianym przez ciebie pensjonacie? przez internet? naczytalam sie wiele o rezerwacjach, ktore pozniej na miejscu nie istieja, ze wole sie upewnic.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af-bcn jesli booking.com istnieje ... IP: *.57.73.239.static.user.ono.com 15.08.11, 18:16 i jesli podróżnik125 istnieje ... i istnieją liczne i różne , nie-spreparowane opinie o tym pensjonacie ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś