Dodaj do ulubionych

Barcelona w lipcu

IP: 2.49.162.* 26.05.14, 09:51
Witam,
Szukam niedrogiego noclegu w Barcelonie dla dwóch osób ( osoba dorosła + nastolatka ) początkiem lipca. Przejrzałam forum i napisałam do wszystkich polecanych osób jednak póki co bez odzewu :( Może znacie jakiś tani hotel, hostel, pokój? Myślicie, że korzystanie z airbn itp jest bezpieczne? Nie znam Barcelony a będę podróżować z młodszą siostrą dlatego bezpieczeństwo to dla mnie podstawa! dzieki! milego dnia!
Obserwuj wątek
    • ew00 Re: Barcelona w lipcu 27.05.14, 14:16
      Byłam miesiąc temu w Barcelonie w mieszkaniu z Airbnb i bardzo polecam ten serwis. I raczej spiesz się, bo na lipiec to już chyba mało jest miejsc.
    • reniabezcienia Re: Barcelona w lipcu 02.06.14, 22:55
      Gość portalu: Ola napisał(a):

> Witam,
      > Szukam niedrogiego noclegu w Barcelonie dla dwóch osób ( osoba dorosła + nastol
      > atka ) początkiem lipca. Przejrzałam forum i napisałam do wszystkich polecanych
      > osób jednak póki co bez odzewu :( Może znacie jakiś tani hotel, hostel, pokój?
      > Myślicie, że korzystanie z airbn itp jest bezpieczne? Nie znam Barcelony a będ
      > ę podróżować z młodszą siostrą dlatego bezpieczeństwo to dla mnie podstawa! dzi
      > eki! milego dnia!

Witam,

Ja pracuje w apartamentach castro Exclusive Residences SPA Sagrada Familia i w naszej innej siedzibie ceny sa ok ale dla wiecej niz 2 osob, dla 2 osob wydaje mi sie troche za drogo niestety.. jednak z doswiadczenia moge polecici hotel ibis budget normalnie nie maja rewelacyjnych lokalizacji ale sa bezpieczni i w miare normalnych cenach. Jesli nie to polecam poszukac hostelu ale zandego w centrum - w tych centralnie polozonych zazwyczaj odbywa sie za duzo imprez. Mozesz tez poszukac pokoju na www.loquo.es w ogloszeniach - ludzie czesto chca podnajac pokoj.

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka