IP: *.sm-gorczewska.com.pl 13.03.15, 19:02
W Maladze laduje ok północy, czym dostać sie do centrum o tak poznej porze? Kolejka chyba juz nie jezdzi? moze taxi- jaki koszt? dziekuje za podpowiedzi jade w kwietniu, pozdrawiam wszystkich podroznikow.
Obserwuj wątek
    • Gość: katalonia Re: Malaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.15, 19:58
      www.malagaairport.eu/taxis.php
      • Gość: SD Re: Malaga IP: *.olsztyn.mm.pl 14.03.15, 14:32
        Mniej więcej tak rok temu miałem podobny problem. Samolot lądował w Maladze 20 czerwca o godz. 23.55.
        Tak więc, stacja metra jest jakieś 150 - 200 m od wyjścia z lotniska. Widać ją. Trzeba jak najszybciej zakończyć odprawę bagażową i tam lecieć. Ostania kolejka metra odjeżdżała stamtąd w kier. centrum Malagi kilkanaście (może ze 20 min.) po 24.00. Tak więc jest możliwe w ten sposób dostanie się do centrum miasta.
        Nie pamiętam ile kosztował bilet do metra. Ale nie była to jakaś nadzwyczajna kwota, gdzieś tak +/- 1Euro.
        Tak więc życzę wspaniałej wyprawy i pozdrawiam. Andaluzja is the best.
    • smaja Re: Malaga 21.03.15, 22:10
      www.taximalaga.com/
      koszt 20 Euro w listopadzie 2014. Kierowca czeka w hali przylotów z tabliczką z nazwiskiem.
      Na lotnisku są również taksówki na postoju taxi.
    • szurkas Re: Malaga 22.03.15, 05:40
      Bylismy w Maladze od 6 marca, koszt taxi z lotniska pod katedre o godz w 1 w nocy wyniosl nas 23 euro.Taxi wtedy duzo czekalo,takze nie bylo problemu i nie trzeba bylo wczesniej zamawiac przez neta
      • Gość: tessa Re: Malaga IP: *.sm-gorczewska.com.pl 22.03.15, 19:47
        Dzięki bardzo za podpowiedzi, własnie chyba pozostanie mi taxi - cena ok, myslałam ze moze jakos drozej liczą o tak póżnej porze .Wlasnie siedze w necie i "obczajam" moją podróż dzieki, Teresa
        • Gość: SD Re: Malaga IP: *.dynamic.mm.pl 23.03.15, 23:28
          Planując swoją podróż proszę jeszcze wziąć pod uwagę i tego linka :translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=pl&prev=search&rurl=translate.google.pl&sl=en&u=http://www.renfe.com/EN/viajeros/cercanias/malaga&usg=ALkJrhjYPA1jjYBf9koLZ6Nb5G8sOvda_g
          Mam nadzieję, że to mi wyszło. Jeśli nie, to polecam szukać rozkładu jazdy samemu. W każdym razie aktualnie : pierwszy odjazd kolejki z lotniska jest o godz. 00.54, ostatni o godz. 00.24. Pozdrawiam.
    • 1barbara1 Re: Malaga 15.12.15, 21:37
      Z lotniska po północy to tylko taxi, koszt do Malagi to ok 25 Eur

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka