Dodaj do ulubionych

praca przy zbiorach

IP: 145.132.191.* 29.12.15, 13:46
witam dostalem oferte pracy na zbiorach , wplata zaliczki za mieszkanie czy ktos kojarzy firme adecco outsourcing z sevilli. To ich strona niby www.masterwork.es/
kurcze mam numer tam niby do polskiego oordynatora . Przejazd za darmo. Nie wiem czy to oszusci nie chce stracic ostatnich pieniedzy
Obserwuj wątek
    • cauliflowerpl Re: praca przy zbiorach 29.12.15, 16:42
      To nie jest strona Adecco. To jest strona jakiejś innej agencji pracy tymczasowej, w dodatku działającej w okolicach Barcelony.
      To jest strona Adecco (również agencja pracy tymczasowej):
      www.adecco.es/Home/index.html?Modo=Accesible

Jak chcą zaliczkę za mieszkanie jeszcze przed wyjazdem i podpisaniem umowy, to oszuści.
    • natkaa2016 Re: praca przy zbiorach 20.01.16, 12:24
      ja tez dostalam ta oferte wyjazd ma byc niby w pt , wiesz cos wiecej na ten temat?
    • grekan Re: praca przy zbiorach 20.01.16, 13:04
      juz tyle bylo na temat oszustow...i zadnych wnioskow!
      Porzadna firma nie zada zadnych pieniedzy, oferujac zakwaterowanie, potraca koszt mieszkania i ew. przejazdu z wynagrodzenia.
    • Gość: gg Re: praca przy zbiorach IP: *.ipcom.comunitel.net 20.01.16, 17:54
      12 lat temu również miałem okazję wyjechać do Hiszpanii za pracą.
      Hiszpańska Firma przyjechała do pl rekrutować pracowników, po wcześniejszym ogłoszeniu w prasie.
      Zorganizowali spotkanie w jednym ze śląskich hoteli i wybrali 20 osób.
      Za spotkanie (z przekąskami, obiadem i alkoholem), przejazd i zakwaterowanie NIC NIE PŁACILIŚMY!!!
      PO prostu koszta te wliczyli sobie w tzw. koszta reprezentacyjne, i tak wyszli na swoje!!
      Na miejscu w Maladze, czekał na nas autobus który przewiózł nas do miejsca zakwaterowania ....3 mieszkania. Za które zapłaciliśmy dopiero po pierwszej i kolejjnej, wypłacie....
      w drugim dniu pracy dostaliśmy zaliczki po 300E....

piszę o tym... byście zrozumieli że KAŻDA firma rekrutująca pracowników ma możliwość odliczenia sobie tych wydatków, to nie jest żadna nowość a tym bardziej problem....

NIE WIERZCIE w żadne ogłoszenie, w którym żądają czy ponaglają o zapłatę!!!!
    • natkaa2016 Re: praca przy zbiorach 21.01.16, 15:31
      ja juz sie przekonałam że Adecco Outsourcing TO OSZUSCI !!!!!!!!!!!!!!!
    • skara Re: praca przy zbiorach 22.01.16, 13:16
      Obawiam się, że ten artykuł nigdy nie straci na znaczeniu... Przeczytajcie ze zrozumieniem i weźcie do serca.
      hiszpaniaconsulting.blogspot.com.es/2013/04/uwaga-na-faszywe-oferty-pracy.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka