Dodaj do ulubionych

flamenco w Sewilli...

29.09.04, 15:07
w listopadzie jadę do Sewilli i chcę być na występie flamenco, chcę to
zobaczyć, ale nie wiem jak to sobie już dziś zorganizować...
Obserwuj wątek
    • zabieganab Re: flamenco w Sewilli... 30.09.04, 13:12
      ciekawe, czy mi ktoś cos podpowie...
      • Gość: hispanola Re: flamenco w Sewilli... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 14:42
        myślę,że nie musisz o tym myślec już w kraju.W Hiszpanii flamenco tańczy się
        niemalże cały rok-szczególnie w Sevilli.Myśle,że najlepiej udać się do Oficina
        de Turismo tam powinni wiedziec gdzie akurat odbywają się pokazy flamenco.

a ja mam pytanko do ciebie:czy jedziesz na własną rękę,czy to zorganizowana
        impreza i ile coś takiego w listopadzie kosztuje?
        • zabieganab Re: flamenco w Sewilli... 05.10.04, 13:09
          dzieki za podpowiedz. Zgadzam sie z Toba, ale boje sie, , ze jak bede np 5.11 w
          Sewilli, to moze akurat nie być biletów na ten dzień. Dlatego chciałam je sobie
          jakos wcześniej zorganizować.
          A jade tak pół na pół w zorganizowany sposób. Bo jadę z moją przyjaciólką z
          Niemiec. Ona wyszukała tani przelot i firme, gdzie wynajmiemy samochodzik na
          ten tydzień. Mamy zasadę tak podróżować. A noclegi mymy na miejscu, gdzie
          właśnie dojedziemy. I w ten sposób nie jest drogo, jesteśmy mobilne i tak nam
          odpowiada.
          • Gość: witka33 Re: flamenco w Sewilli... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.10.04, 15:02
            ja tez jade do Sewilli w listopadzie. Kiedy dokladnie jedziecie? Macie moze
            jakis tani nocleg? Jade tam sama - moze potem dojedzie ktos do mnie - na jakies
            2,5 tygodnia i bede tam chodzic na kursy flamenco. Zalezy mi na dosc tanim
            noclegu, a moze tez dolaczylabym sie do zwiedzania Sewilli, bo jak wspomnialam
            bede tam sama jak palec. I jesli moge radzic: pokazow flamenoc w Sewilli jest
            mnostwo z tego co slyszalam i na pewno nie trzeba rezerwowac biletow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka