Dodaj do ulubionych

teneryfa - z jakim biurem

11.10.04, 09:35
Dwa lata temu bylam z Vingiem na Teneryfie i naprawde bylo cudownie.
W styczniu 2005 wybieram sie z mezem i dzieckiem znowu na Teneryfe - prosze o
pomoc w wybraniu biura - jak wiadomo Ving to juz Itaka.... Bede wdzieczna za
wszelkie sugestie. Myslalam o Ecco ale posty nie sa zbyt pochlebne....
Obserwuj wątek
    • Gość: Hiena Re: teneryfa - z jakim biurem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 10:28
      W ub roku, byłam ze Scan Holiday - bez zarzutów, polecam, Ecco sprawdzę za 2
      tygodnie :)
      • Gość: molo Re: teneryfa - z jakim biurem IP: 193.24.24.* 11.10.04, 11:38
        ja byłam w tym roku z neckermannem. Polecam!
    • Gość: Grażyna Re: teneryfa - z jakim biurem IP: *.mech.pg.gda.pl 11.10.04, 12:21
      Ja byłam z TUI. Jak zwykle wszystko na 6!
    • iblan Re: teneryfa - z jakim biurem 11.10.04, 14:38
      na Teneryfie byliśmy z Ecco w grudniu ub.r. i było super. Te negatywne opinie
      frustratów nie wpłynęły ujemnie na naszą opinię i lecimy z Ecco znowu w tym
      roku na Lanzarote + Gran Canaria (listopad/grudzień). Mam wrażenie, że ludzie
      nie czytają, co kupują i potem mają pretensje, że coś było nie tak. Z Ecco
      bylismy tez we wrześniu na Rodos i też było super!
      Na standardzie hoteli nie zawiedliśmy się, a z usług rezydetów nie
      korzystaliśmy, więc trudno mi coś o nich napisać. Ale zawsze byli obecni na
      swoich dyżurach i chyba jednak pomagali, bo nie doszły nas żadne ujemne opinie
      podczas pobytów.
      W sumie my polecamy Ecco.
      Co mogę poradzić - poczekaj do ostatniej chwili z decyzją, ale wcześniej
      porównaj sobie szczegółowo oferty wszytkich tu polecanych biur.
      • alchemia27 Re: teneryfa - z jakim biurem 11.10.04, 16:30
        my jedziemy w styczniu ale chcielismy juz zarezerwowac cos na pewno

w jakim hotelu byliscie?
        • Gość: Hiena Re: teneryfa - z jakim biurem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 14:42
          "Santa Maria"*** w Playa Las Americas, średni dobry standard, pracują na 4
          gwiazdkę :)
      • Gość: kamioneta Re: teneryfa - z jakim biurem IP: *.uw.edu.pl 18.10.04, 15:16
        hej, proszeo info odnosnie cen na teneryfie, prom z los cristianos na gomere,
        ceny przejazdów autobusami, z jakich lokalnych biur podrózy warto korzystac?
        dzieki za info
    • Gość: Ala1 Re: teneryfa - z jakim biurem IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 17.10.04, 12:06
      Witam, ja również polecam TUI i podobnie jak Grażyna oceniam to biuro na 6.
      Pozdrawiam
    • Gość: Mario Re: teneryfa - z jakim biurem IP: *.mrs-net.eu.org 18.10.04, 23:58
      16-go wróciłem z Teneryfy z Neckermanem - naprawdę nic do zarzucenia polecam
    • kopalach Re: teneryfa - z jakim biurem 19.10.04, 00:00
      16 wróciłem z Neckermanem - serdecznie polecam;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka