dysia_j 13.02.05, 16:08 Bardzo prosze o opinie na temat tego hotelu i samej miejscowosci. Rozwazamy wyjazd tam w maju z 3-letnim dzieckiem i jestesmy ciekawi, jakie sa Wasze wspomnienia z tego miejsca. Z gory dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepcio Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort 15.02.05, 12:07 dysia_j napisała: > Bardzo prosze o opinie na temat tego hotelu i samej miejscowosci. Rozwazamy > wyjazd tam w maju z 3-letnim dzieckiem i jestesmy ciekawi, jakie sa Wasze > wspomnienia z tego miejsca. Z gory dzieki :) Witam! Tego hotelu nie znam ale znam Hotel Jerutki Gorąco polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyska Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: 80.72.38.* 15.02.05, 14:57 Pepciu, hotel Jerutki tez dobrze znam, ale w tym roku nie ma tam opcji AI, co mnie bardzo martwi i pewnie pojedziemy tam tylko na tydzien ;) Co do naszej wyprawy do Majorki, to dzis sie lekko zdolowalam, poniewaz napisala do mnie kolezanka z forum, ktora byla tam w czerwcu i mowi, ze byla bardzo zimna woda. Wiec co bedzie w maju? Boje sie, ze w koncu nigdzie sie nie wybierzemy. Wertujcie z Aga jeszcze oferty i moze cos znajdziecie dla biednych Jurczakow. p.s. usmialam sie jak cholera, ale jestem zawiedziona, ze to tylko Ty, a nie ktos, kto napisalby cos sensownego o Tondze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_forum Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort 16.02.05, 14:41 Ja bylam w Can Picafort w hotelu Nordeste Playa- bardzo polecam! Tonga jest baaaaaardzo daleko od plazy. W Can Picafort jest cudowna plaza: plyciiizny, a woda cieplusienka jak zupa (jak to na plyciznach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybaza Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: *.example.org / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:55 Poprosze cos wiecej o tym hotelu Nordeste Playa. Wybieram sie tam w tym roku zdjecia w katalogach beznadziejne. Czy na plaże idzie sie przez ulice? Jak basen i pokoje?? Czy ta ulica jest bardzo ruchliwa?? Wszystkie informacje mile widziane rybaza@wp.pl b. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
mika_forum Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort 23.02.05, 13:53 Przechodzi sie przez 1 ulice, ruch sredni. Basen jak basen, plaza i morze sa tak ladne, ze na basen nikt nie chodzil. Pokoje ok: z klima i tv, zwykle pokoje hotelowe. Bardzo milo wspominam ten pobyt. Jak na hotel *** - fajny (jest nawet kryty basen) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybaza Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: *.example.org / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:01 wielkie dzięki. A jak z jedzeniem? jade z malym dzieckiem i chcialabym wiedziec czego sie spodzieac. z którym biurem tam bylas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.05, 23:24 Co do piękności to może i piękna ale wąska!! Dużo (za dużo) ludzi. Piękna jest bliżej Alcudii (szeroka, płycizny, mniej ludzi). Ale za to Can Picafort bardziej rozrywkowe. Ja tam śmigam z rodzinką do Alcudii :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niehiszpan Jaka pogoda w maju ?? IP: *.flashnet.pl / *.atman.pl 13.04.05, 00:43 Ja też jadę w maju na Majorkę, a jaka jest pogoda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszpan Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 13.04.05, 08:19 Teraz woda na Majorce czyli 12.04.2005 sprawdzalem wczoraj ma 15 stopni, ja bym do tego nie wszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter111 Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:49 jak baltyk w lipcu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.05.05, 22:00 zimna woda zdeowia doda Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort 06.05.05, 12:15 Woda w morzu srodyiemnzm obecnie ma 18 stopni, ale za tydzien powinna osiagnac 22. Odpowiedz Link Zgłoś