Dodaj do ulubionych

Club Tonga - Majorka, Can Picafort

13.02.05, 16:08
Bardzo prosze o opinie na temat tego hotelu i samej miejscowosci. Rozwazamy
wyjazd tam w maju z 3-letnim dzieckiem i jestesmy ciekawi, jakie sa Wasze
wspomnienia z tego miejsca. Z gory dzieki :)
Obserwuj wątek
    • pepcio Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort 15.02.05, 12:07
      dysia_j napisała:

> Bardzo prosze o opinie na temat tego hotelu i samej miejscowosci. Rozwazamy
      > wyjazd tam w maju z 3-letnim dzieckiem i jestesmy ciekawi, jakie sa Wasze
      > wspomnienia z tego miejsca. Z gory dzieki :)

Witam!
      Tego hotelu nie znam ale znam Hotel Jerutki
      Gorąco polecam :-)
      • Gość: dyska Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: 80.72.38.* 15.02.05, 14:57
        Pepciu, hotel Jerutki tez dobrze znam, ale w tym roku nie ma tam opcji AI, co
        mnie bardzo martwi i pewnie pojedziemy tam tylko na tydzien ;)
        Co do naszej wyprawy do Majorki, to dzis sie lekko zdolowalam, poniewaz
        napisala do mnie kolezanka z forum, ktora byla tam w czerwcu i mowi, ze byla
        bardzo zimna woda. Wiec co bedzie w maju? Boje sie, ze w koncu nigdzie sie nie
        wybierzemy. Wertujcie z Aga jeszcze oferty i moze cos znajdziecie dla biednych
        Jurczakow.
        p.s. usmialam sie jak cholera, ale jestem zawiedziona, ze to tylko Ty, a nie
        ktos, kto napisalby cos sensownego o Tondze ;)
        • mika_forum Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort 16.02.05, 14:41
          Ja bylam w Can Picafort w hotelu Nordeste Playa- bardzo polecam! Tonga jest
          baaaaaardzo daleko od plazy.
          W Can Picafort jest cudowna plaza: plyciiizny, a woda cieplusienka jak zupa
          (jak to na plyciznach)
          • Gość: rybaza Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: *.example.org / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:55
            Poprosze cos wiecej o tym hotelu Nordeste Playa. Wybieram sie tam w tym roku
            zdjecia w katalogach beznadziejne. Czy na plaże idzie sie przez ulice? Jak
            basen i pokoje?? Czy ta ulica jest bardzo ruchliwa?? Wszystkie informacje mile
            widziane rybaza@wp.pl b. dziekuje
            • mika_forum Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort 23.02.05, 13:53
              Przechodzi sie przez 1 ulice, ruch sredni. Basen jak basen, plaza i morze sa
              tak ladne, ze na basen nikt nie chodzil. Pokoje ok: z klima i tv, zwykle pokoje
              hotelowe. Bardzo milo wspominam ten pobyt. Jak na hotel *** - fajny (jest nawet
              kryty basen)
              • Gość: rybaza Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: *.example.org / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:01
                wielkie dzięki. A jak z jedzeniem? jade z malym dzieckiem i chcialabym wiedziec
                czego sie spodzieac. z którym biurem tam bylas?
          • Gość: Olo Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.05, 23:24
            Co do piękności to może i piękna ale wąska!! Dużo (za dużo) ludzi.
            Piękna jest bliżej Alcudii (szeroka, płycizny, mniej ludzi).
            Ale za to Can Picafort bardziej rozrywkowe.

Ja tam śmigam z rodzinką do Alcudii :-)))
    • Gość: niehiszpan Jaka pogoda w maju ?? IP: *.flashnet.pl / *.atman.pl 13.04.05, 00:43
      Ja też jadę w maju na Majorkę, a jaka jest pogoda???
    • Gość: hiszpan Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 13.04.05, 08:19
      Teraz woda na Majorce czyli 12.04.2005 sprawdzalem wczoraj ma 15 stopni, ja bym
      do tego nie wszedl.
      • Gość: peter111 Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:49
        jak baltyk w lipcu :D
    • Gość: rysio Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.05.05, 22:00
      zimna woda zdeowia doda
      • antidotumm Re: Club Tonga - Majorka, Can Picafort 06.05.05, 12:15
        Woda w morzu srodyiemnzm obecnie ma 18 stopni, ale za tydzien powinna osiagnac
        22.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka