Gość: wlad IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 20.05.05, 12:06 Proszę o informację o hotelu Alhambra, o firmie Sindbad; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Alhambra - Sindbad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:01 Witaj,ja wybieram się do hotelu obok do Riviery,ale oba mają podobny standard.Słyszałam że Alhambra jest o.k.Też jadę z Sindbadem i słyszałam same pochlebne rzeczy na temat tego biura.Życzę więc i Tobie i sobie udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Alhambra - Sindbad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 00:11 Byłam z Sindbadem 2 lata temu w hotelu Carlos, biuro na medal, gorąco polecam, naprawdę nie było żadnych niedociagnięć, to co oferowali, było na miejscu. Ile osób w piętrowym autokarze, tyle pozytywnych opinii. Udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Alhambra - Sindbad 27.05.05, 13:27 poszukaj na forum bo juz pisalam o tym hotelu, bylam z sindbadem i itaka- wszystko zgodnie z planem, ten hotel naprawde jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Alhambra - Sindbad IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.05, 15:28 Sindbad jak najbardziej godny polecenia. Byłem w tamtym roku w Grecji. Polecam Sindbada zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wictoria Re: Alhambra - Sindbad IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 28.05.05, 18:05 witam! Sindbad to biuro ktore zdecydowanie moge polecic. To juz 3 rok z rzedu kiedy to bede korzystala z ofert tej agencji. Wiem, ze moge byc pewna udanych wakacji i Ty tez sie na to przygotuj, bo biuro to z pewnoscia nie zawiedzie. p.s. W tym roku wybieram sie z nimi rowniez do Hiszpanii, tylko ze do hotelu Caprici. pozdrawim sedecznie wszystkich wczasowiczow!:) Odpowiedz Link Zgłoś