Dodaj do ulubionych

Alhambra - Sindbad

IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 20.05.05, 12:06
Proszę o informację o hotelu Alhambra, o firmie Sindbad;
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Alhambra - Sindbad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:01
      Witaj,ja wybieram się do hotelu obok do Riviery,ale oba mają podobny
      standard.Słyszałam że Alhambra jest o.k.Też jadę z Sindbadem i słyszałam same
      pochlebne rzeczy na temat tego biura.Życzę więc i Tobie i sobie udanego wypoczynku.
    • Gość: mysz Re: Alhambra - Sindbad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 00:11
      Byłam z Sindbadem 2 lata temu w hotelu Carlos, biuro na medal, gorąco polecam,
      naprawdę nie było żadnych niedociagnięć, to co oferowali, było na miejscu. Ile
      osób w piętrowym autokarze, tyle pozytywnych opinii. Udanego wypoczynku.
    • iberia29 Re: Alhambra - Sindbad 27.05.05, 13:27
      poszukaj na forum bo juz pisalam o tym hotelu, bylam z sindbadem i itaka-
      wszystko zgodnie z planem, ten hotel naprawde jest ok.
      • Gość: Pit Re: Alhambra - Sindbad IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.05, 15:28
        Sindbad jak najbardziej godny polecenia. Byłem w tamtym roku w Grecji. Polecam
        Sindbada zdecydowanie.
    • Gość: Wictoria Re: Alhambra - Sindbad IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 28.05.05, 18:05
      witam! Sindbad to biuro ktore zdecydowanie moge polecic. To juz 3 rok z rzedu
      kiedy to bede korzystala z ofert tej agencji. Wiem, ze moge byc pewna udanych
      wakacji i Ty tez sie na to przygotuj, bo biuro to z pewnoscia nie zawiedzie.
      p.s. W tym roku wybieram sie z nimi rowniez do Hiszpanii, tylko ze do hotelu
      Caprici.
      pozdrawim sedecznie wszystkich wczasowiczow!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka