Gość: Mietek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.01, 14:54 Mam trzy wolne miejsca w samochodzie do Barcelony. Wyjeżdżam 6 lipca i jadę przez Niemcy i Francję. Mile widziany drugi kierowca Mietek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baska Re: Miejsca w samochodzie do Barcelony IP: 192.168.6.* / *.olsza.krakow.pl 03.07.01, 12:43 Gość portalu: Mietek napisał(a): > Mam trzy wolne miejsca w samochodzie do Barcelony. Wyjeżdżam 6 lipca i jadę > przez Niemcy i Francję. Mile widziany drugi kierowca Mietek Ja z mojm kuzynem jestesmy bardzo zainteresowani.Termin nam odpowiada,jesli mozesz podac nam jakies szczeguły, kontakt. Jestesmy z Krakowa.Kuzyn ma prawo jazdy-moze prowadzic. Jestesmy studentami i bardzo chetnie wybierzemy sie z toba do Hiszpani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Miejsca w samochodzie do Barcelony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 13:12 Bardzo fajnie. Jadę dobrym samochodem z klimą. Wyjazd w piątek, mogę jechać przez Kraków. Drugi kierowca skróci nam drogę. Proszę o szybkiego maila na adres: m.starkow@stiefel.com.pl Pozdrawiam Mietek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Miejsca w samochodzie do Barcelony IP: 192.168.66.* / 193.0.71.* 05.07.01, 17:29 Poszukuje miejsc w samochodzie do Barcelony około 21 lipca tel. 0605072869 Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Miejsca w samochodzie do Barcelony IP: *.uc.nombres.ttd.es 13.07.01, 23:55 21 to juz bede wracal z Barcy, sorry, ale jechalem z basia i jurkiem Odpowiedz Link Zgłoś