Gość: pagata1001 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:17 Czy ktos moze byl w tej miejscowosci i moze cos o niej powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czikita Re: Cala Millor Majorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:25 Polecam hotel Sol Park. ladne pokoje i okolica. Piekna piaszczysta plaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Cala Millor Majorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:38 Byłam w Cala Millor w lipcu - bardzo fajna miejscowość z ładną czystą plażą i łagodnym zejściem do morza. Fajna promenada dla pieszych z mnóstwem sklepików i perfumerii (dobre ceny) - w sam raz na wieczony spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Cala Millor Majorka IP: *.chello.pl 16.08.05, 21:31 Byłam tam dwa razy. Bardzo przyjemne, aczkolwiek spokojne miejsce. Jeżeli chcesz odpocząć, to polecam. Jeżeli jedziesz się pobawić, to wybierz Playa de Palma lub Zatokę Alkudyjską. Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa18 Re: Cala Millor Majorka 25.08.05, 15:31 nie zgdazam sie zupelnie!ja bym tam nie odpoczela!jest duzo ludzi samochodow i sklepow!plaza zawalona ludzmi!najlepsza plaza spokojna i bardzo ladna jest obok ses salines!tylko nie jedz w niedziele tam bo wtedy pol palmy sie tam zjedzdza ale w tyg ok! Odpowiedz Link Zgłoś