Dodaj do ulubionych

Can Picafort

IP: 217.96.30.* 16.08.05, 09:38
Szukam informacji na temat tej miejscowosci, najladniejszych plaz w okolicy,
fajnych dyskotek, taniej wypozyczalni samochodow, cen itp. Dzieki za kazda
informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: naph Re: Can Picafort IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 23.08.05, 10:37
      jak sie dowiesz cos o disco i samochodach daj prosze znac na priva.
      naphoos@interia.pl
      lecimy we wrzesniu do picafart.
      pozdrawiam
    • Gość: Sarenka Re: Can Picafort IP: 217.96.30.* 23.08.05, 13:33
      No wlasnie nikt nie chce odpisac jak jest w Can Picafort. Ludzie napiszcie cos:)
      • antidotumm Re: Can Picafort 23.08.05, 13:55
        Jest super! A dyskoteki i wypozyczalnie 'znajda sie same" - nie pamietam nazw,
        bylam rok temu i korzystalam z wypozyczalni naprzeciwko hotelu Nordeste Playa,
        gdzie mieszkalam, dyskoteki wzdluz promenady.
        Wspaniala plaza!!!!!!!!!!
        • Gość: Sarenka Re: Can Picafort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:16
          Wielkie dzieki:) Myslalam ze juz nikt nie odpisze. Jedziemy do hotelu Platja
          Daurada i jest on blisko plazy, mam nadzieje ze bedzie super.
          • Gość: naf Re: Can Picafort IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 24.08.05, 12:39
            to do zobaczenia na plazy!!!!!!!!
    • antidotumm Re: Can Picafort 25.08.05, 13:57
      Moim zdaniem, to po prostu IDEALNA miejscowosc na urlop: nie za mala, ale nie
      tez totalny kombinat (jak na poludniu).
      • Gość: Rafał Re: Can Picafort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:12
        no dobra jak juz chcecie to wam troszke napisze :) ca`n picafort to jedna z
        najladniejszych miejscowosci na majorce choc nie naj :) jesli chodzi o
        dyskoteki to faktycznie jest kilka przy glownej ulicy ...jest mnostwo
        naganiaczy wiec znajdziecie bez problemu.....jesli chodzi o plaze to sliczna ze
        wspanialymi widokamo na cala zatoke alcudyjska.Jesli chcecie odpoczac od ludzi
        na ladnej plazy to idzcie sobie w lewa strone zatoki czyli w strone
        alcudii..tam naprawde sliczna plaza i mniej ludzi.wypozyczalni samochodow sporo
        ale napewno taniej wypozyczyc auto i znacznie wiekszy wybor w alcudii i w sumie
        mozecie udac sie tam na pieszo lub jezdzi autobus ktory ma kilka przystankow w
        ca`n , jest okolo 8 km wiec na pieszo mily spacerek...byle nie w nocy bo
        komary.jesli ktos ma jakies konretne pytania odnosnie majorki to chetnie sluze
        pomoca....bylem tam wiecej niz raz wiec chyba znnam lepiej niz piotrkowska u
        siebie w lodzi :) pzdr rafallob@wp.pl
    • Gość: Sarenka Re: Can Picafort IP: 217.96.30.* 27.08.05, 11:23
      W koncu znalazlam zdjecia z Can Picafort i nie tylko.
      www.webshots.com/search?query=Can+Picafort&new=1&source=search_results_top
      • Gość: freestyler Re: Can Picafort IP: *.Red-83-42-4.pooles.rima-tde.net 28.08.05, 02:04
        Nie twierdze ze sa zle fotki ale jak chcesz zobaczyc fotki to podaj email to Ci
        wysle to napewno bedziesz spac spokojnie !
        Pozdrawiam !
        • Gość: Sarenka Re: Can Picafort IP: 217.96.30.* 28.08.05, 13:48
          MALGOSM@poczta.fm - czekam z niecierpliwoscia:)
    • Gość: Sarenka Re: Can Picafort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:44
      Freestyler wyslesz mi te zdjecia???
      • bradz Re: Can Picafort 01.09.05, 09:50
        Czy ktoś był w hotelu Sultan w Can Picafort??? Jak tam jest ???!!! Lecę tam 18
        września z Katowic z neckermanem i ciekawa jestem co zastanę na miejscu. Mozna
        pozyczyc rower i za ile??? Ile kasy wziąć na 2 tygodnie (mam 2 posiłki).
        Pomóżcie, bo jestem nowicjuszką w podróżach zagranicznych. Prosze o porady
        praktyczne
        • bradz Re: Can Picafort 10.09.05, 20:59
          up
          • Gość: betingo Re: Can Picafort IP: *.user.ono.com 11.09.05, 01:35
            Ilosc gotowki jaka musisz zabrac ze soba jest uzalezniona tylko od tego jak
            bardzo intensywnie chcesz wypoczywac :)) A wypozyczyc mozna prawie wszystko co
            jezdzi od roweru po samochod,cena za rower powinna sie wachac w granicach 5-7 €
            za dobe.Jak chcesz jakies konkrety zapraszam na prv. GG 2301857
            pozdrawiam
        • saurapl Re: Can Picafort 12.09.05, 15:55
          Też tam jadę w tym terminie i ztym biurem.Jeśli udało Ci się zdobyć jakieś
          ciekawe info to byłabym wdzięczna za maila(na gazetowego).Pozdrawiam
          • Gość: Sarenka Re: Can Picafort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:03
            Ja wlasnie wrocilam z Can Picafort. Miasteczko fajne, fajna promenada z fajnymi
            knajpkami, morze rewelacja - czyste i sliczne, szczegolnie w strone Portu
            Alcudia (Playa de Muro). Warto pozyczyc auto i zwiedzic wyspe. Hotel Sultan
            polozony jest przy glownej uliczce, blisko do plazy (tylko tyle widzialam), co
            do pokoi to nie wiem, ale raczej nie spodziewajcie sie rewelacji. My bylismy w
            hotelu Platya Daurada i pokole byly takie sobie, nie zaslugiwaly na 4 gwiazdki.
            Jedzenie super (nie wiem jak w hotelu Sultan). Jezeli ktos ma jakies pytania to
            prosze pytac, chetnie odpowiem
            • bradz Re: Can Picafort 14.09.05, 14:37
              Wielkie dzięki. Niedługo sama zobaczę. Do tej pory preferowałam inny rodzaj
              wypoczynku (samochodem-przed siebie), więc na pewno będzie inaczej.
              Ile kosztuje piwo w sklepie, wino itp? A jakiś "obiadek"? Jaka pogoda? Straszny
              upał? A jakies inne wrażenia ?? Coś przydatnego do zabrania ? Czego nie brać?
              Pozdro
              • saurapl Re: Can Picafort 14.09.05, 15:21
                Popieram pytania o pogodę i ceny?!Hotel będzie mi służył na szczęście tylko do
                spania;-).Co do jedzenia w Sultanie to znalazłam wczoraj w internecie raczej
                niezbyt przychylne komentarze-że mało,że cały czas to samo,że zimne.A jak
                będzie to się zobaczy.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka