Gość: Sarenka IP: 217.96.30.* 16.08.05, 09:38 Szukam informacji na temat tej miejscowosci, najladniejszych plaz w okolicy, fajnych dyskotek, taniej wypozyczalni samochodow, cen itp. Dzieki za kazda informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naph Re: Can Picafort IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 23.08.05, 10:37 jak sie dowiesz cos o disco i samochodach daj prosze znac na priva. naphoos@interia.pl lecimy we wrzesniu do picafart. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Can Picafort IP: 217.96.30.* 23.08.05, 13:33 No wlasnie nikt nie chce odpisac jak jest w Can Picafort. Ludzie napiszcie cos:) Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Can Picafort 23.08.05, 13:55 Jest super! A dyskoteki i wypozyczalnie 'znajda sie same" - nie pamietam nazw, bylam rok temu i korzystalam z wypozyczalni naprzeciwko hotelu Nordeste Playa, gdzie mieszkalam, dyskoteki wzdluz promenady. Wspaniala plaza!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Can Picafort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:16 Wielkie dzieki:) Myslalam ze juz nikt nie odpisze. Jedziemy do hotelu Platja Daurada i jest on blisko plazy, mam nadzieje ze bedzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naf Re: Can Picafort IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 24.08.05, 12:39 to do zobaczenia na plazy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Can Picafort 25.08.05, 13:57 Moim zdaniem, to po prostu IDEALNA miejscowosc na urlop: nie za mala, ale nie tez totalny kombinat (jak na poludniu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Can Picafort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:12 no dobra jak juz chcecie to wam troszke napisze :) ca`n picafort to jedna z najladniejszych miejscowosci na majorce choc nie naj :) jesli chodzi o dyskoteki to faktycznie jest kilka przy glownej ulicy ...jest mnostwo naganiaczy wiec znajdziecie bez problemu.....jesli chodzi o plaze to sliczna ze wspanialymi widokamo na cala zatoke alcudyjska.Jesli chcecie odpoczac od ludzi na ladnej plazy to idzcie sobie w lewa strone zatoki czyli w strone alcudii..tam naprawde sliczna plaza i mniej ludzi.wypozyczalni samochodow sporo ale napewno taniej wypozyczyc auto i znacznie wiekszy wybor w alcudii i w sumie mozecie udac sie tam na pieszo lub jezdzi autobus ktory ma kilka przystankow w ca`n , jest okolo 8 km wiec na pieszo mily spacerek...byle nie w nocy bo komary.jesli ktos ma jakies konretne pytania odnosnie majorki to chetnie sluze pomoca....bylem tam wiecej niz raz wiec chyba znnam lepiej niz piotrkowska u siebie w lodzi :) pzdr rafallob@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Can Picafort IP: 217.96.30.* 27.08.05, 11:23 W koncu znalazlam zdjecia z Can Picafort i nie tylko. www.webshots.com/search?query=Can+Picafort&new=1&source=search_results_top Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freestyler Re: Can Picafort IP: *.Red-83-42-4.pooles.rima-tde.net 28.08.05, 02:04 Nie twierdze ze sa zle fotki ale jak chcesz zobaczyc fotki to podaj email to Ci wysle to napewno bedziesz spac spokojnie ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Can Picafort IP: 217.96.30.* 28.08.05, 13:48 MALGOSM@poczta.fm - czekam z niecierpliwoscia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Can Picafort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:44 Freestyler wyslesz mi te zdjecia??? Odpowiedz Link Zgłoś
bradz Re: Can Picafort 01.09.05, 09:50 Czy ktoś był w hotelu Sultan w Can Picafort??? Jak tam jest ???!!! Lecę tam 18 września z Katowic z neckermanem i ciekawa jestem co zastanę na miejscu. Mozna pozyczyc rower i za ile??? Ile kasy wziąć na 2 tygodnie (mam 2 posiłki). Pomóżcie, bo jestem nowicjuszką w podróżach zagranicznych. Prosze o porady praktyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betingo Re: Can Picafort IP: *.user.ono.com 11.09.05, 01:35 Ilosc gotowki jaka musisz zabrac ze soba jest uzalezniona tylko od tego jak bardzo intensywnie chcesz wypoczywac :)) A wypozyczyc mozna prawie wszystko co jezdzi od roweru po samochod,cena za rower powinna sie wachac w granicach 5-7 € za dobe.Jak chcesz jakies konkrety zapraszam na prv. GG 2301857 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Can Picafort 12.09.05, 15:55 Też tam jadę w tym terminie i ztym biurem.Jeśli udało Ci się zdobyć jakieś ciekawe info to byłabym wdzięczna za maila(na gazetowego).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Can Picafort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:03 Ja wlasnie wrocilam z Can Picafort. Miasteczko fajne, fajna promenada z fajnymi knajpkami, morze rewelacja - czyste i sliczne, szczegolnie w strone Portu Alcudia (Playa de Muro). Warto pozyczyc auto i zwiedzic wyspe. Hotel Sultan polozony jest przy glownej uliczce, blisko do plazy (tylko tyle widzialam), co do pokoi to nie wiem, ale raczej nie spodziewajcie sie rewelacji. My bylismy w hotelu Platya Daurada i pokole byly takie sobie, nie zaslugiwaly na 4 gwiazdki. Jedzenie super (nie wiem jak w hotelu Sultan). Jezeli ktos ma jakies pytania to prosze pytac, chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
bradz Re: Can Picafort 14.09.05, 14:37 Wielkie dzięki. Niedługo sama zobaczę. Do tej pory preferowałam inny rodzaj wypoczynku (samochodem-przed siebie), więc na pewno będzie inaczej. Ile kosztuje piwo w sklepie, wino itp? A jakiś "obiadek"? Jaka pogoda? Straszny upał? A jakies inne wrażenia ?? Coś przydatnego do zabrania ? Czego nie brać? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Can Picafort 14.09.05, 15:21 Popieram pytania o pogodę i ceny?!Hotel będzie mi służył na szczęście tylko do spania;-).Co do jedzenia w Sultanie to znalazłam wczoraj w internecie raczej niezbyt przychylne komentarze-że mało,że cały czas to samo,że zimne.A jak będzie to się zobaczy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś