Dodaj do ulubionych

Biuro Eccoholiday

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:40
Czy ktos byl na Majorce z biura Eccoholiday? Chcialabym sie dowiedziec jak
sprawdzilo sie biuro, jaka byla organizacja?

Obserwuj wątek
    • charlotta_lotta Re: Biuro Eccoholiday 21.08.05, 17:13
      wiele informacji mozesz znalesc szukajac przez wyszukiwarke!!

Ja lece z nimi poraz 2 tych wakacji, wlasnie na majorkę:) we czwrtek..
    • atre22 Re: Biuro Eccoholiday 21.08.05, 17:53
      Ja wrocilam z Majorki 28 lipca z biurem Eccoo jesli chcecie cos wiedziec moje GG 7593305 lub meil atre22@tlen.pl
      Pozdrawiam
    • kakofoniks Re: Biuro Eccoholiday 23.08.05, 08:50
      osobiscie nie polecam tego biura. poczytaj forum o grecji. zerknij tez pod ten
      link www.kakofoniks.friko.pl/eccoholiday.html ogolnie jest to biuro ktore
      wykorzystuje swoja pozycje na rynku w sposob bezwzgledny
      • Gość: miraculum Re: Biuro Eccoholiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:17
        Byłą i zmieniłąm zdanie. Musiałeś mieć pecha, ze nie wyszły Ci wyjazdy z ecco.
        Ja byłąm w maju na teneryfie i bardzo sobie to biuro chwalę. Żadnej wpadki.
        Miła rezydentka, fajny hotel. Nie wciskała nam wycieczek za wszelką cenę, nawet
        sama polecała wynajecie auta. Bardzo przyzwoicie. Bywała na dyzurach tak jak
        byo od początku zaplanowane... ogólnie nic złego rzec nie mogę. Poza tym kiedy
        goście rozlokowywali sie do pokoju i mieli jakieś zastrzeżenia co do standardu
        to pomagała w załatwieniu innego lokalu. Wszyscy byli zadowoleni
        • Gość: kakofoniks Re: Biuro Eccoholiday IP: *.retsat1.com.pl 30.08.05, 16:11
          no prosze, ja uslyszalem ze nie mieszkam w hotelu pieciogwiazdkowym orz ze nie
          zmienia mi pokoju, albo zmienia mi ale bede musial doplacic... oprocz tego
          odmowiono przyjecia ode mnie reklamacji na pisie. na zlozona w polsce otrzymalem
          odpowiedz ze karaluchy sa zjawiskiem powszechnym w tak cieplym klimacie, ciekawe
          czemu biuro nie uprzedzilo mnie o tym przed wyjazdem...
          • czerwcowaa Re: Biuro Eccoholiday 20.09.05, 14:02
            czytaj warunku umowy!!1 w umowie jest taki zapis, wiec nie wiem czemu sie
            pieklisz...
    • Gość: facet z triady Re: Biuro Eccoholiday IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.05, 21:52
      Bylem dwa razy na Majorce z Ecco i wszystko było o.k. Rezydentka w hotelu była
      codziennie. W hotelu mieszkali goście z Tui, Cooka... Nie było podziału na
      lepszych i gorszych może tylko to, że ja zapłaciłem trochę mniej i doleciałem
      na miejsce hiszpańskimi liniami- też bez zastrzeżeń.
      • Gość: Byczek21 Re: Biuro Eccoholiday IP: *.telpol.net.pl 02.09.05, 20:29
        Byłem tydzień Ez ccoHoliday na Majorce i jestem zadowolony bo nie było prawie
        problemów, za wyjątkiem tego co się dowiedziałem a mianowicie że tydzień ma 6
        dni, bo na tyle mieliśmy wykupiony przez biuro wypoczynek w hotelu. Wylot
        mieliśmy o 3:30 nad ranem, do 12 dnia poprzedniego musieliśmy opuścić pokój i w
        tym dniu nie należała nam się już obiado-kolacja. Rezydentka oznajmiła że na
        taką ofertę się zgodziliśmy podpisując umowe.Czytam sobie tę umowę i nigdzie nie
        widzę tych 6 dni, natomiast bardzo wyraźnie jest wpisane 7 dni. Już bym może
        uznał za świadczenie posiłek w samolocie, gdybym nie musiał zapłacić za suchą
        kanapkę 4 euro.
        Pozatym wakację uznaję za udane!
    • Gość: aga Re: Biuro Eccoholiday IP: *.wroclaw.mm.pl 10.09.05, 10:56
      Jestem zadowolana z tego biura i juz nie bede czytac tych bzdur na forum, bo
      nic z nich nie jest prawda. W ostatni dzien trzeba opuscic pokoje o 12 tak jest
      wszedzie, ale mozna sobie wykupic za mala oplata ze w pokoju zostaje sie do
      wylotu samolotu i mysmy tak zrobili. Wakacje na Majorce z tym biurem byly super.
    • Gość: Ewka:) Re: Biuro Eccoholiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 10:38
      Witaj. Również byłam z Ecco na Majorce i wiesz co było super. Też zostalismy
      poinformowani o tej "dobie" i za niską cene wykupiliśmy sobie jeszcze w Polsce
      dodatkową dobę i było oki.Nasz animator(polka) stawała na głowie byśmy byli
      zadowoleni. Pierwszego dnia oprowadziła nas, pokazała gdzie jest taniej do
      jakiego klubu warto iść i co zobaczyć. Niestety niemam porównania co do innych
      biur ale to polecam:). Poazdrawiam
      • czerwcowaa Re: Biuro Eccoholiday 20.09.05, 14:02

My bylismy na teneryfie, wszytsko w najlepszym porządku,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka