Gość: gazik IP: 83.238.74.* 02.01.06, 21:03 Hej!!Szukam kogos, kto moze byl tam,albo najlepiej tam mieszka, chcialabym wybrac sie tam w wakacje, odpracowac praktyki, studiuje hotelarstwo:)dzieki za info wszelakie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gazik Re: Gibraltar IP: 83.238.74.* 08.01.06, 16:51 No nie calkiem moge okreslic, gdzie dokladnie na tym malym skrawku, gdziekolwiek,chodzi mi o info praktyczne jak to wszystko na miejscu wyglada itd. Wyczytalam, ze niestety ograniczaja mozliwosc bezproblemowego zatrudnienia do 2009r, czy w takim razie latwo znalezc jakas robote w inny sposob????????dzieki za info, jesli jakies mozesz mi przekazac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleek Re: Gibraltar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:30 daruj sobie- byłem, listę podpisałem i chyba nie wrócę tam. Ogromniasta kolejka, żeby wjechać. Sam Gibraltar to właściwie jedna stroma góra i kilka ulic u jej stóp. Ogólne wrażenie- tłok, kłopoty z parkowaniem, koszmarne sklepy opanowane przez Hindusów i innych kolorowych, drożyzna, samochody na brytyjskich blachach i niestety brud. Jedyne co warto zobaczyć, to punkt widokowy, z którego widać Afrykę. Patrzycie na Afrykę a za Waszymi plecami....meczet! Odpowiedz Link Zgłoś