Dodaj do ulubionych

hotel Tropical playa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 13:33
Czesc
poszukuje info na temat hotelu "Tropical playa" na Teneryfie, interesuje
mnie wyżywienie i ogólne wrażenia z pobytu w tym hotelu, Lece 13-06-2006 moze
ktoś również w tym terminie leci??
pozdrawiam
Mika
Obserwuj wątek
    • suzanne2 Re: hotel Tropical playa 17.02.06, 12:49
      ja się zastanawiam nad tym terminem :)) wybieramy się w podróż poślubną i
      szukamy gdzie jechać :)) zastanawiamy się właśnie nad tym hotelem
      • Gość: Mika Re: hotel Tropical playa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:45
        Powiem ci szczerze ze to bedzie równiez nasza podróż poślubna...
        pozdrawiam
        i moze do zobaczenia....
        Mika
    • Gość: ona.pomylona Re: hotel Tropical playa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:22
      Wróciłam z tego hotelu 20.02. Hotel ok dla nie wymagających luksusów. Pokoje i
      łazienki przestronne. Aczkolwiek mnie dostał się pokój ze starymi bateriami
      łazienkowymi, więc trzeba było się nagimnastykować, żeby ustawić odpowiednią
      temperaturę wody. Kącik kuchenny z kuchenką, lodówką, ekspresem do kawy i
      niezbędnymi naczyniami. Wyżywienie proste, skromne, ale smaczne.
      Hotel jest położony między Los Cristianos a Playa de Las Americas, co też jest
      jego plusem.
    • Gość: mika Re: hotel Tropical playa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:47
      Dziękuję bardzo za odpowiedz. Czyli mam rozumieć ze byłas zadowolona z pobytu
      czy nie za bardzo?? A z jakim BP byłas?? Ja jade z Ecco i szukam info czy
      wszystko było ok?
      Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz
      Mika
      • Gość: ona.pomylona Re: hotel Tropical playa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:17
        Byłam zadowolona. Nie jestem wymagająca specjalnie i szkoda mi wydawać pieniądze
        na jakieś tam luksusy, szczególnie, że w hotelu przebywałam niewiele - głównie
        zwiedzałam.:)Pokój był wygodny, a jedzenie świeże i zdrowe.
        • Gość: czesław Re: hotel Tropical playa IP: *.00b.radom.pilicka.pl 24.02.06, 12:12
          wybieram się od 5 lipca, proszę o informację czy leżaki przy basenie są platne
          i jak z wypożyczeniem samochodu,dziękuję
          • Gość: ona.pomylona Re: hotel Tropical playa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:51
            Lezaki przy basenie sa nieodplatne. Sa tez parasole i materace na lezaki. Z
            wypozyczeniem auta nie ma problemu - co 200 m wypozyczalnie. Mozna wypozyczyc
            przez rezydenta, zapytac na portierni, poleca kogos, albo wypozyczyc w Altracu
            (www.altrac.pl), to jest w hotelu Columbus bardzo blisko, te opcje szczegolnie
            polecam.
            • Gość: Czesław Re: hotel Tropical playa IP: *.00b.radom.pilicka.pl 01.03.06, 09:06
              dziękuję za informację i życzę miłego dnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka