Gość: Fiorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 00:27 Witam! Wiem ze z Majorki sa organizowane takie rejsty, ale jak jest z lloret de mar ? Ile kosztuje mniej wiecej taki rejs w obie strony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edart25 Re: Lloret de mar na ibize ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 23:42 ja szukałem jak się dostac z Barcelony do Palma na Majorce i przy okazji dowiedziałem się, ze sa trzy firmy, którymi można pływac pomiędzy barceloną i Mojarką, ale także te same firmy pływają z Barcelony na Ibizę. Dostac się Lloret do Barcelony to chyba nie taki wielki problem a dalej już promem na Ibizę. Poza tym ktos mi kiedyś mówił, że lokalne travel agency robią takie rzeczy - ale nic więcej na ten temat nie wiem. Oto strony tych przewoźników: www.iscomarferrys.com www.transmediterranea.es www.balearia.com na kazdej ze stron można dokaldnie sprawdzic godziny jak i ceny biletów. podobnoż bilet mozna kipic w dniu w którym chce się płynąć i nie trzeba robić rezerwacji. piszę podobno bo sam tego nigdy nei sprawdziłem, ale dobrzy ludzie dali mi taką informację na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś