Dodaj do ulubionych

Plaża w Arenal

13.04.06, 16:38
Dużo osób tutaj odradza Arenal.Dlaczego jest tam az tak zle? Bede pierwszy raz na Majorce i chcę wykupic tam 9 Arenal)miejsce w hotelu.Mysle o lekkim imprezowaniu i fajnej plazy.Jaka jest tam plaza?.Czy są odcinki dla nudystów?Czy zeby byc na fajnej plazy trzeba jechac do Es Trenc?POzdrawiam wszystkich.Hej
Obserwuj wątek
    • g_shark Re: Plaża w Arenal 13.04.06, 17:52
      www.album.com.pl/zdjecie.php?p=55
      Nudystów to ja tam nie widziałem ;-)
      • g_shark Poprawka! 13.04.06, 17:54
        www.album.com.pl/zdjecie.php?p=55&al=2398
    • Gość: betingo Re: Plaża w Arenal IP: *.Red-83-52-199.dynamicIP.rima-tde.net 13.04.06, 18:56
      Wszystkie osoby ktore odradzaja Arenal napewno maja ku temu powody.W tej
      dzielnicy nie mozna myslec o lekkim imprezowaniu bo tam sie imprezuje na max-a
      przez 24 godz. na dobe,plaza jest ogromna ale strasznie zatloczona a woda jest
      najbrudniejsza na calej wyspie.Jak wejdziesz do wody po kolana to stop juz nie
      zobaczysz.Plaza ta znaduje sie w zatoce palmy gdzie jest jeszcze port
      handlowy,pasazerski do tego wiele stoczni jachtowych itp...A wiec gdzies te
      wszystke smieci musza wyladowac...A co do plaz dla nudystow to juz niestety
      najblizsza jest wlasnie na Es trenc,a ladniejsze i z czystsza woda znajdziesz
      juz troszke blizej np Cala Pi.pozdrawiam
    • gboy Re: Plaża w Arenal 14.04.06, 11:36
      A pod koniec sierpnia, tez jest tak tłoczno.?A moze ma ktos namiary na hotel w oblizy ES TRenc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka