gboy 27.04.06, 21:17 Szukam ofert pobytu na Majorce, ale tylko hotel z wyzywieniem, bez przelotu.Jeśli macie jakies namiary, bede wdzieczny za info.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antidotumm Re: Majorka- tylko hotel! 28.04.06, 14:15 Hotele sie nastawiaja na grupy zorganizowane, dla ktorych maja ogromne znizki. Poszukaj w necie pensjonatu albo apartamentow lub pokoi na wynajem. Jaka miejscowosc i ceny Cie interesuja? Odpowiedz Link Zgłoś
gboy Re: Majorka- tylko hotel! 28.04.06, 14:25 Wiem, dlatego są trudności z załatwieniem samego hotelu, ja bilety lotnicze mam juz kupione gdyż nie lecę z Polski.Chętnie wziąłbym apartament, ale tam nie będzie wyżywienia, a nie chce mi się robić jedzenia na wakacjach. Interesuje mnie raczej południowa część wyspy.Jak nie będzie wyjścia to Playa de Palma lub Arenal, idealnie byłoby w pobliżu Es Trenc.Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Majorka- tylko hotel! IP: *.Red-80-25-14.staticIP.rima-tde.net 28.04.06, 17:11 www.mallorca-hotel.de Pozxdrawienia z Majorki Odpowiedz Link Zgłoś
gboy Re: Majorka- tylko hotel! 29.04.06, 11:29 Dzięki Ania.Znasz może ten hotel: Hotel Sant Jordi w Palmie lub ten Hotel Venus Playa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Majorka- tylko hotel! IP: *.Red-83-55-68.dynamicIP.rima-tde.net 28.04.06, 19:38 Nie chce cie martwic ale Playa de Palma i El Arenal to jedno i to samo miejsce tylko ma dwie nazwy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milkis Re: Majorka- tylko hotel! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 14:04 Takich hoteli to tam na pęczki. Jakbys napisdał coś o wymaganiach, terminie, przedziale cenowym itp. to łatwo coś poradzić. Bez tego raczej trudno i nikt sie nie odzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
gboy Re: Majorka- tylko hotel! 02.05.06, 15:19 No duzo tych hoteli to fakt.NIe chce zaplacic wiecej niz 1300 od osoby za hotel z wyzywieniem (HB).Miejscowość- Playa de Palma.Termin 29.08.06-05.09.06. To chyba tyle. Zależy mi na tym zeby hotel był czysty i dobre jedzenie, ot wszystko.Odległośc od plazy do 2 km.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Majorka- tylko hotel! IP: *.server.ntli.net 05.05.06, 19:37 Hej, znalazlam hotel, który wydaje się opdowiadać kryteriom, sama chcę go wykupić w opcji HB od 5 września. Alejandria, Palma de Mallorca, ***, basen, blisko plaża, za 12 nocy wyszlo mi niecale 600 euro na dwie osoby. można go zamówić bezpośrednio jak i przez pośredników, popularny więc wystarczy wpisać w google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freestyler Re: Majorka- tylko hotel! IP: *.bulldogdsl.com 06.05.06, 11:58 Kolego / Kolezanko pakuj walizki i napieraj w centrum sa Hostale gdzie masz za 2 osobowy pokoj 35€ zaznaczam to sa hostale czy to nie jest super kategoria tak zawade BB.Po co Ci lepszy tam sie siedzi na plazy i w hotlu tylko spi ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Majorka- tylko hotel! IP: *.Red-83-53-227.dynamicIP.rima-tde.net 08.05.06, 23:43 zobacz w www.google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gboy Re: Majorka- tylko hotel! 11.05.06, 11:42 Polecam te stronę:www.mybalearen.com Chyba najtańsze oferty.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś