Dodaj do ulubionych

Majorka- tylko hotel!

27.04.06, 21:17
Szukam ofert pobytu na Majorce, ale tylko hotel z wyzywieniem, bez przelotu.Jeśli macie jakies namiary, bede wdzieczny za info.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • antidotumm Re: Majorka- tylko hotel! 28.04.06, 14:15
      Hotele sie nastawiaja na grupy zorganizowane, dla ktorych maja ogromne znizki.
      Poszukaj w necie pensjonatu albo apartamentow lub pokoi na wynajem.
      Jaka miejscowosc i ceny Cie interesuja?
      • gboy Re: Majorka- tylko hotel! 28.04.06, 14:25
        Wiem, dlatego są trudności z załatwieniem samego hotelu, ja bilety lotnicze mam juz kupione gdyż nie lecę z Polski.Chętnie wziąłbym apartament, ale tam nie będzie wyżywienia, a nie chce mi się robić jedzenia na wakacjach. Interesuje mnie raczej południowa część wyspy.Jak nie będzie wyjścia to Playa de Palma lub Arenal, idealnie byłoby w pobliżu Es Trenc.Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: ania Re: Majorka- tylko hotel! IP: *.Red-80-25-14.staticIP.rima-tde.net 28.04.06, 17:11
          www.mallorca-hotel.de Pozxdrawienia z Majorki
          • gboy Re: Majorka- tylko hotel! 29.04.06, 11:29
            Dzięki Ania.Znasz może ten hotel: Hotel Sant Jordi w Palmie lub ten Hotel Venus Playa?
        • Gość: nika Re: Majorka- tylko hotel! IP: *.Red-83-55-68.dynamicIP.rima-tde.net 28.04.06, 19:38
          Nie chce cie martwic ale Playa de Palma i El Arenal to jedno i to samo miejsce
          tylko ma dwie nazwy.
          Pozdrawiam
          • gboy Re: Majorka- tylko hotel! 02.05.06, 11:38
            O jej i co ja teraz zrobie...:)
            • Gość: milkis Re: Majorka- tylko hotel! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 14:04
              Takich hoteli to tam na pęczki. Jakbys napisdał coś o wymaganiach, terminie,
              przedziale cenowym itp. to łatwo coś poradzić. Bez tego raczej trudno i nikt
              sie nie odzywa...
              • gboy Re: Majorka- tylko hotel! 02.05.06, 15:19
                No duzo tych hoteli to fakt.NIe chce zaplacic wiecej niz 1300 od osoby za hotel z wyzywieniem (HB).Miejscowość- Playa de Palma.Termin 29.08.06-05.09.06. To chyba tyle. Zależy mi na tym zeby hotel był czysty i dobre jedzenie, ot wszystko.Odległośc od plazy do 2 km.Pozdrawiam
    • Gość: Ania Re: Majorka- tylko hotel! IP: *.server.ntli.net 05.05.06, 19:37
      Hej, znalazlam hotel, który wydaje się opdowiadać kryteriom, sama chcę go
      wykupić w opcji HB od 5 września. Alejandria, Palma de Mallorca, ***, basen,
      blisko plaża, za 12 nocy wyszlo mi niecale 600 euro na dwie osoby. można go
      zamówić bezpośrednio jak i przez pośredników, popularny więc wystarczy wpisać w
      google.
    • Gość: freestyler Re: Majorka- tylko hotel! IP: *.bulldogdsl.com 06.05.06, 11:58
      Kolego / Kolezanko pakuj walizki i napieraj w centrum sa Hostale gdzie masz za 2
      osobowy pokoj 35€ zaznaczam to sa hostale czy to nie jest super kategoria tak
      zawade BB.Po co Ci lepszy tam sie siedzi na plazy i w hotlu tylko spi !
      Pozdrawiam !
    • Gość: tur Re: Majorka- tylko hotel! IP: *.Red-83-53-227.dynamicIP.rima-tde.net 08.05.06, 23:43
      zobacz w www.google.pl
      • gboy Re: Majorka- tylko hotel! 11.05.06, 11:42
        Polecam te stronę:www.mybalearen.com
        Chyba najtańsze oferty.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka