Gość: Teresa IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 23.10.01, 11:01 interesuje mnie wycieczka po Hiszpanii i Portugalii.Czy ktoś juz był na takiej wycieczce objazdowej ?jezeli tak,to proszę o wrażenia i z jakiem biurem turystycznym ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sam Re: HISZPANIA I PORTUGALIA-wycieczka objazdowa IP: 10.40.41.* 08.11.01, 11:35 Gość portalu: Teresa napisał(a): biuro turystyczne? nieeee... ja bylem z przyjaciolmi samochodem od wybrzeza przy biaritz -francja i pozniej przez cala hiszpanie przejechalismy wybrzezem polnocnym przy oceanie zatrzymujac sie spontanicznie gdzie popadnie w ladniejszych miejscach. az do galicji na sam cypel i w dol do porto. > interesuje mnie wycieczka po Hiszpanii i Portugalii.Czy ktoś juz był na takiej > > wycieczce objazdowej ?jezeli tak,to proszę o wrażenia i z jakiem biurem > turystycznym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: HISZPANIA I PORTUGALIA-wycieczka objazdowa IP: *.bj.uj.edu.pl 30.01.02, 16:04 Ja organizuje juz po raz drugi wycieczke do Hiszpanii i Portugalii 29.04.02 - 12.05.02 nasza trasa: FATIMA-LIZBONA-SINTRA-CABO DA ROCA-NAZARE-ALCOBACA-TOMAR- BATALHA-COIMBRA-IGREJA BOM JESUS DO MONTE-SZLAK PIELGRZYMI (DROGA ŚW. JAKUBA): BURGOS-LEON-SANTIAGO DE COMPOSTELA-CIUDAD RODRIGO-SALAMANCA-LOURDES-TOULOUSE- ALBI-LE PUY-ST.WOLFGANG-TELC CENA:620 EURO Cena obejmuje: przejazd konfortowym autokarem, 12 noclegow w hotelach 2-3 gwiazdkowych, pokoje 2 osobowe z lazienka, 12 sniadan, 11 obiadokolacji, ubezpieczenie, opieka pilota (wiekszosc uczestnikow to pracownicy Uniwersytetu Jagiellonskiego) mail: kubuszka@poczta.onet.pl lub 012-633-63-77 wew. 34-29 (14.00-19.00) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: HISZPANIA I PORTUGALIA-wycieczka objazdowa 03.02.02, 11:12 Zerknij na ofertę Sigmy Travel na 2002 r. www. sigma-travel.com.pl. Mają ciekawą wycieczkę właśnie na trasie H-P. Odpowiedz Link Zgłoś