Dodaj do ulubionych

HISZPANIA I PORTUGALIA-wycieczka objazdowa

IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 23.10.01, 11:01
interesuje mnie wycieczka po Hiszpanii i Portugalii.Czy ktoś juz był na takiej
wycieczce objazdowej ?jezeli tak,to proszę o wrażenia i z jakiem biurem
turystycznym ?
Obserwuj wątek
    • Gość: sam Re: HISZPANIA I PORTUGALIA-wycieczka objazdowa IP: 10.40.41.* 08.11.01, 11:35
      Gość portalu: Teresa napisał(a):

biuro turystyczne? nieeee...
      ja bylem z przyjaciolmi samochodem od wybrzeza przy biaritz -francja i pozniej przez cala hiszpanie
      przejechalismy wybrzezem polnocnym przy oceanie zatrzymujac sie spontanicznie gdzie popadnie w
      ladniejszych miejscach. az do galicji na sam cypel i w dol do porto.

> interesuje mnie wycieczka po Hiszpanii i Portugalii.Czy ktoś juz był na takiej
      >
      > wycieczce objazdowej ?jezeli tak,to proszę o wrażenia i z jakiem biurem
      > turystycznym ?

• Gość: Darek Re: HISZPANIA I PORTUGALIA-wycieczka objazdowa IP: *.bj.uj.edu.pl 30.01.02, 16:04
        Ja organizuje juz po raz drugi wycieczke do Hiszpanii i Portugalii 29.04.02 -
        12.05.02 nasza trasa: FATIMA-LIZBONA-SINTRA-CABO DA ROCA-NAZARE-ALCOBACA-TOMAR-
        BATALHA-COIMBRA-IGREJA BOM JESUS DO MONTE-SZLAK PIELGRZYMI (DROGA ŚW. JAKUBA):
        BURGOS-LEON-SANTIAGO DE COMPOSTELA-CIUDAD RODRIGO-SALAMANCA-LOURDES-TOULOUSE-
        ALBI-LE PUY-ST.WOLFGANG-TELC
        CENA:620 EURO
        Cena obejmuje:
        przejazd konfortowym autokarem, 12 noclegow w hotelach 2-3 gwiazdkowych, pokoje
        2 osobowe z lazienka, 12 sniadan, 11 obiadokolacji, ubezpieczenie, opieka pilota
        (wiekszosc uczestnikow to pracownicy Uniwersytetu Jagiellonskiego)
        mail: kubuszka@poczta.onet.pl lub 012-633-63-77 wew. 34-29 (14.00-19.00)
    • miriam_73 Re: HISZPANIA I PORTUGALIA-wycieczka objazdowa 03.02.02, 11:12
      Zerknij na ofertę Sigmy Travel na 2002 r. www. sigma-travel.com.pl. Mają
      ciekawą wycieczkę właśnie na trasie H-P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka