Gość: emila IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.07.06, 20:09 czy warto tam jechac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Holyena Re: santa susanna?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.06, 20:27 Czy warto ? Znajdziesz tam wszystko co jest w innych miejscowościach .A czego oczekujesz konkretnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: santa susanna?? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.07.06, 21:25 1.dobry hotel 4* albo 5* (czy sa tam takie) ? 2.dobre knajpki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holyena Re: santa susanna?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.06, 22:05 Tak ! Jeśli chodzi o standart hoteli to jak najbardziej .Bo Santa Susana to właściwie jakby przedłużenie Malgrat de Mar tzw strefa hotelowa .Są to nowe hotele o dobrym i bardzo dobrym standarcie ,nowoczesne z dużym zapleczem ,basenami itp.Sporo hoteli jest położonych przy samiutkiej plaży .Są knajpki ,dyskoteki i inne rozrywki.Susana tak jak wspomniałam połączona jest z Malgrat i tam jest tego jeszcze więcej .Jeśli pójdziesz spacerem wzdłuż głownej ulicy Malgrat dojdziesz do samego centrum i tam już jest tego bardzo dużo .Tak więc śmiało możesz się decydować na wyjazd ,bo znajdziesz tam wszystko czego szukasz.Nudzić się nie będziesz .Pozdrawiam .Holyena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idria Re: santa susanna?? IP: *.c27.msk.pl 10.07.06, 11:27 a jak sie dostac do loret de mar z SS? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: santa susanna?? 17.07.06, 14:22 Statkiem, ja płynąłem Dofi Jet Boats, w SS budka poza hotelami, od strony Pinedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandrina:P Re: santa susanna?? IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:51 A czy z SS do Lloret nie mozna dojechać również kolejką? O ile dobrze pamiętam jedzie sie kolejką do Blanes, a tam od razu podstawiony jest autobus jadący proste do Lloret de Mar. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: santa susanna?? 17.07.06, 15:06 Jak byłem w Blanes (dawno), był tylko autobus do miasta, ale ze wszystkich miejscowości są też dojazdy do parku wodnego w Llloret. Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: santa susanna?? 17.07.06, 15:43 tak jest jak mówisz ;) "PKP" do Blanes i "PKS" do LLoret ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś