Dodaj do ulubionych

santa susanna??

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.07.06, 20:09
czy warto tam jechac ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Holyena Re: santa susanna?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.06, 20:27
      Czy warto ? Znajdziesz tam wszystko co jest w innych miejscowościach .A czego
      oczekujesz konkretnie ?
      • Gość: emila Re: santa susanna?? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.07.06, 21:25
        1.dobry hotel 4* albo 5* (czy sa tam takie) ?
        2.dobre knajpki
    • Gość: Holyena Re: santa susanna?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.06, 22:05
      Tak ! Jeśli chodzi o standart hoteli to jak najbardziej .Bo Santa Susana to
      właściwie jakby przedłużenie Malgrat de Mar tzw strefa hotelowa .Są to nowe
      hotele o dobrym i bardzo dobrym standarcie ,nowoczesne z dużym
      zapleczem ,basenami itp.Sporo hoteli jest położonych przy samiutkiej plaży .Są
      knajpki ,dyskoteki i inne rozrywki.Susana tak jak wspomniałam połączona jest z
      Malgrat i tam jest tego jeszcze więcej .Jeśli pójdziesz spacerem wzdłuż głownej
      ulicy Malgrat dojdziesz do samego centrum i tam już jest tego bardzo dużo .Tak
      więc śmiało możesz się decydować na wyjazd ,bo znajdziesz tam wszystko czego
      szukasz.Nudzić się nie będziesz .Pozdrawiam .Holyena
      • Gość: idria Re: santa susanna?? IP: *.c27.msk.pl 10.07.06, 11:27
        a jak sie dostac do loret de mar z SS?
        • jogger Re: santa susanna?? 17.07.06, 14:22
          Statkiem, ja płynąłem Dofi Jet Boats, w SS budka poza hotelami, od strony
          Pinedy.
          • Gość: sandrina:P Re: santa susanna?? IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:51
            A czy z SS do Lloret nie mozna dojechać również kolejką? O ile dobrze pamiętam
            jedzie sie kolejką do Blanes, a tam od razu podstawiony jest autobus jadący
            proste do Lloret de Mar.
            • jogger Re: santa susanna?? 17.07.06, 15:06
              Jak byłem w Blanes (dawno), był tylko autobus do miasta, ale ze wszystkich
              miejscowości są też dojazdy do parku wodnego w Llloret.
            • adams123 Re: santa susanna?? 17.07.06, 15:43
              tak jest jak mówisz ;)
              "PKP" do Blanes i "PKS" do LLoret ;)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka