Dodaj do ulubionych

Tani nocleg w Barcelonie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:34
Witam,
Wybieramy się do Barcelony w drugiej połowie września, prawdopodobnie w
trzy osoby. Czy ktoś ma może namiar na jakiś tani nocleg w Barcelonie? Hmm
może istnieje możliwość przenocowania w akadamiku?
Obserwuj wątek
    • Gość: af-bcn jesli ok 22-24 wrz. to trudno bedzie IP: 80.102.187.* 06.09.06, 12:56
      jesli ok 22-24 wrz. to trudno bedzie
      to dni Swieta patronki miasta
      Festa de La Merçe
      duzo turystow, guiris i Hiszpanow -> hostale zarezerwowane.

ten np akademik tylko w lipcu i sierp:
      www.barcelona-on-line.es/eng/reserves/aparta_vila.htm
      Tak w ogóle To juz tu byLo
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=43825177&a=43826545
      tani tzn ok. 20 eur/osob
      poza miastem moze taniej
      na linii kolejki podmiejskiej Renfe-Cercanias/Rodalies
      do Mataro
      Granollers itp

www.renfe.es
      po hiszp.
    • Gość: Kamilla Re: Tani nocleg w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 11:18
      Zajrzyj na www.iberia.pl.
      Sa tam m.in. oferty hosteli.
    • karoliniasta Re: Tani nocleg w Barcelonie 13.09.06, 13:02
      www.absolutcentro.com/introg00.htm
      Polecam, byłam tam w zeszłym roku, przy 4-osobowym pokoju 20 € od osoby, w
      samym centrum, czysto i przyjemnie. Czasem tłok do łazienki ale to jakoś udało
      si enam zorganizować, pozdrawiam. Karolina
    • Gość: luk Re: Tani nocleg w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:38
      polecam zajrzeć na stronę www.hotelowerezerwacje.pl
    • olus_stad Re: Tani nocleg w Barcelonie 24.09.06, 23:14
      Polecam Pension Bahia -> www.pensionbahia.com/ -> nocleg w granicach 25euro ze sniadaniem, pensjonat usytuowany w samym centrum Barcelony, przy La Ramble, jak dobrze trafisz to dostaniesz pokoj z widokiem na w/w ulice. Warunki normalne, albo prysznic w pokoju albo nie, toaleta wspolna, czysto i swiezo, polecam!
      • olus_stad Re: Tani nocleg w Barcelonie 11.05.07, 01:00
        Podczas mojego ostaniego pobytu w Barcelonie z powodu braku miejsc, nie moglem byc w w/w Pension Bahia i skorzystalem z oferty tanszego (bo ok. 16-17euro) Hostel Rambla & Catalunya i tak:

-> sanitariaty w miare czyste
        -> pokoje stadne, po kilkanascie osob na naprawde niewielkim metrazu, przesadzili mocno z obladowaniem
        -> przyjechalem, okazalo sie, ze mojej rezerwacji nie ma i zamiast czworki i szostki, dostalem cztery miejsca w najwiekszym (20-25 osob) pokoju i szesc w niewiele mniejszym, po ostrej awanturze i jednej noc spedzonej tam, dostalismy wreszcie zamowione pokoje
        -> kompletny brak organizacji, ludzi stali w kolejkach do recepcji w sprawie reklamacji, ciagle cos nie tak bylo, naprawde balagan
        -> pokoje srednioczyste, o mikroskopijnej ilosci miejsca wspominalem
        -> 20 min od pl Catalunya, ale za to kilka minut od Casa Mila i metra Diagonal
        -> mnostwo knajpek i sklepow w okolicy z rozsadnymi cenami
        -> jest internet do uzytku
        -> sniadania do oporu i generalnie ok.
        -> mozna zjesc sniadanie na balkonie z widokiem na ulice, niesamowite:)
        -> jest winda, co przy stromym trzecim pietrze jest zaleta

Tyle. Mimo jakis zalet, wady przewazaja, chyba ze cena gra kluczowa role, inaczej warto dolozyc kilka euro i miec swiety spokoj.
    • Gość: Alex Re: Tani nocleg w Barcelonie IP: *.Red-88-12-224.dynamicIP.rima-tde.net 11.05.07, 21:08
      poszukaj oferty Agaty na forum, pokoje w apartamencie
      do 30E za osobe, zaden hostel
    • Gość: Tadek Re: Tani nocleg w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 07:38
      W długi weekend bylem w Barcelonie.
      Rezerwacje hostelu robiłem via portal o Hiszpanii IBERIA.PL.

• Gość: ja Re: Tani nocleg w Barcelonie IP: *.pool85-50-207.dynamic.orange.es 18.05.07, 19:57
      odezwij sie pod: rooms.bcn@gmail.com, a moze bede mogl ci jakos pomoc.
      Pozdrawiam!
      • Gość: MachoMan Re: Tani nocleg w Barcelonie IP: *.Red-88-1-222.dynamicIP.rima-tde.net 05.06.07, 13:39
        Bylem w apartamencie polecanym przez rooms.bcn@gmail.com i musze przyznac, ze
        bardzo jestem zadowolony i z warunkow i z atmosfery jaka tam panuje. Dzieki
        Blazej za bardzo udany pobyt!! Taras jest super!! Wlatuj do Madrytu :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka