agnieszka.litwinska 15.03.07, 10:20 Wybieram się do Barcelony pod koniec maja i nie wiem gdzie można zjeśc coś dobrego i niedrogo. Mam tu na myśli kuchnię hiszpańska z paellą i tortillą na czele. Za wszelkie wskazówki bardzo dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: af-bcn 'Tortilla de patata' zjesz w wiEkszosci barów IP: 212.0.123.* 15.03.07, 12:17 jesli ma byc niedrogo to raczej caLa , a nie jako tapa/s Paella - nie wiem, co polecic ... z definicji nie bEdzie tania. Na pewno odradzam jedzenie na Las Ramblas - moZe nie jest drogo , ale paella bedzie z mikrofalówki / zamraZarki (jedzenie, za jedno piwo moZna zaplacic np 5 euro !) Port Olimpic - tu teZ moZe byc róZnie - moZe Fitora ? najTurystyczniejsze zob: www.virtualtourist.com/travel/Europe/Spain/Catalunya/Barcelona-274654/Restaurants-Barcelona-TG-C-1.html#tips Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: 'Tortilla de patata' zjesz w wiEkszosci barów 15.03.07, 23:45 wróciłem 5 dni temu i paella średnio na osobe około 10 euro i w wielu miejascach niestety taka "sieciówka" czy właśnie gotowa odgrzewana :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilda Re: restauracje w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 16:57 ja polecam knajpy w dzielnicy barcelonetta swietna obsługa i odjazdowe jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś