4269m 16.06.07, 22:31 Właśnie wróciliśmy. Z czystym sumieniem polecam- szczególnie rodziną z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spyr Re: Majorka- Valentin Park 18.06.07, 19:45 Witam Wybieramy się z dziewczyną na Majorkie wyjazd 1 września na tydzień.Na dzień dzisiejszy wiemy tylko tyle ze chcemy tam jechac,tylko dokładnie niewiemy gdzie najlepiej.Prosiłbym o jakieś rady i spostrzezenia z pobytu i gdzie najlepiej się udac,jaki hotel (mamy na myśli hotele 2,3 gwiazdkowe)itp. Dodam ze jedziemy na własna rękie.Lubimy aktywnie spedzać czas może jakiś windsurfing,park wodny itp. Z góry dziękuje Pozdrawiam Karol Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Majorka- Valentin Park 20.06.07, 08:44 Chyba specjalnie Tobie nie pomogę. Ja byłam z dzieckiem, więc interesował nas zupełnie inny rodzaj wypoczynku. Mogę zachwalać w nieskończoność hotel, który mimo,ze ma 3 gwiazdki zasługuje na więcej. Zadbany , czysty teren z basenami,ładne pokoje- ciągle sprzątane, pyszne jedzenie, animacje dla dzieci i dorosłych. Sama miejscowość Paguera raczej spokojna, z ładną plażą, bulwarem spacerowym, knajpkami, tawernami, sklepikami. Odpowiedz Link Zgłoś