msommer 04.07.07, 11:41 Jeżeli macie pytania, piszcie chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggnolia Re: Majorka-Hotel CLUMBA-właśnie wróciłam 08.07.07, 20:55 hej zastanawiam się nad tym hotelem na wakacje we wrześniu jaki standard pokoi - czysto? jakie jedzenie oraz jaka plaza? czy szeroka i czy duze fale ? w jakiej cenie lezaki na plazy oraz jakie atrakcje w miasteczku... z góry dziękuje za obszerne info :)) i czy jakies wycieczki warto wykupić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Majorka-Hotel CLUMBA-właśnie wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:04 Ja sie wybieram wkrótce, napisz jaka okolica, jaka plaża, co robic wieczorem, gdzie najbliższy port, co koniecznie zobaczyc, czy czysto jakie jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaarz Re: Majorka-Hotel CLUMBA-właśnie wróciłam 13.07.07, 14:03 ja również poproszę o obszerne info zarówno o hotelu, jak i o miejscowości. mam tylko nadzieję, że będą w miarę pozytywne, ponieważ klamka zapadła dośc dawno - a wylot już w najbliższą niedzielę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś