artur252 02.08.03, 20:37 Czy wybiera się ktoś do Lloret de Mar połączone z wyjazdem do Bunol na Tomatine biuro Orlando Travel wyjazd 19.08. jeśli tak daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolaa Re: TOMATINA IP: 62.148.92.* 06.08.03, 09:34 cześć ja też jadę na Tomatinę słyszłam, że to jest świetna zabawa, powiedz mi czy jedziesz z Warszawy? Jola Odpowiedz Link Zgłoś
artur252 Re: TOMATINA 06.08.03, 17:53 Witam Jolu Nie jadę z Krakowa. Z jakiego biura ? Ja z Orlando Travel ale z tego co wiem to tylko oni organizuja na Tomat.. wyjazd, jesli tez to spotkamy sie napewno. Jedziesz sama czy z ekipa? Moze sie poznamy lepiej przed wyjazdem na GG, jesli oczywiscie chcesz moj nr 6150520. Napewno bedzie niezla zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: TOMATINA IP: 62.148.92.* 07.08.03, 10:39 Cześć Dzięki za odpowiedź, ja też jadę z Orlando Travel, tyle że dosiadam sie w Warszawie, słyszałam że tomatina jest doskonałą zabawą ale można przywieźć na pamiątkę troszkę siniaków. Co do ekipy to niestety jak zwykle rozpadła się w ostatnim momencie i jadę z moim chłopakiem (a ty?). Fantastycznie, że jeszcze przed podróżą się poznamy. Kidy ostatnio byłam w Chorwacji 2 lata temu poznałam ludzi z którymi do dziś utrzymuję kontakt i jesteśmy fajna paczusią. Pozdrawiam, może spotkamy się na GG mój nr to 1031159. Jola Odpowiedz Link Zgłoś