Gość: ROTFLeiler IP: *.mia.bellsouth.net 11.03.10, 02:01 Czy ktos wie jakie sa atrakcje turystyczne w Timmins? :) ROTFLeiler Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: Timmins Kanada? 11.03.10, 13:58 stary pier..do..la ze swoim psim zaprzegiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: do ortaliona IP: *.152.137.132.dsl.dynamic.eranet.pl 11.03.10, 14:35 > stary pier..do..la ze swoim psim zaprzegiem . Wot prawdziwy hamerykanin , ktory nie potrafi sklecic posta bez inwektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Wywolany do tablicy donosze ze u nas, w Timmins .. 11.03.10, 15:03 ... sa miliony atrakcji. Moze raczej nawet miliardy. Zakladam ze mowimy o lecie? Najwieksza atrakcja to komary. Carne, szare, czerwone, duze, male, okragle i podluzne. Druga najwieksza atrakcja to blackfies. Te sa wszystkie podobnego ksztaltu i kolory, ale duzo bardziej wsciekle niz komary. No i caly szereg innych atracki zwiazanych z 'boreal forest' (zobacz w slowniku), z gornictwem (najglebsza kopalnia w Kanadzie, dochodzi do 3 km) i kiklu (nastu) Polakow. Jest nawet sklep a polskimi kielbasami i Dom Polski (otwarty jedno czy dwa popoludnia w tygodniu). Psie zaprzegi to zima:)) Daj znac jak przyjedziesz. Goscinny SP Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian [...] 11.03.10, 15:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Timmins Kanada? 11.03.10, 23:44 Gość portalu: ROTFLeiler napisał(a): > Czy ktos wie jakie sa atrakcje turystyczne w Timmins? > :) Shania Twain ma tam swoje museum :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: do ortaliona IP: *.152.137.132.dsl.dynamic.eranet.pl 12.03.10, 09:35 O widze że moderator założył KAGANIAC na piękny, wypielęgnowany co tylko po porannej toalecie -ryjek. To NIESPRAWIEDLIWE. Tak mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: do ortaliona 12.03.10, 14:03 Gość portalu: halinka napisał(a): > O widze że moderator założył KAGANIAC na piękny, wypielęgnowany > co tylko po porannej toalecie -ryjek. przynajmniej piekny i wypielegnowany a ja widze, a raczej czuje, ze ty dalej nie podmyta chodzisz > To NIESPRAWIEDLIWE. Tak mi smutno. to siem swojom lechtaczkom pobaw bendzie ci wesolo, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: do ortaliona IP: *.152.135.185.dsl.dynamic.eranet.pl 12.03.10, 15:18 Gratuluje węchu. Jestes klinicznym przykladem człowieczka ktory na odległość i to przez komputer czuje czyjes smrodki , samemu mieszkając w norze bez okien i zażywając prysznica tylko w czasie deszczu stojąc pod dziurawom rynną. A dowcip z łechtaczka ? No cóż jaki opowiadający taki dowcip- '' zaśmiał sie koń i zdechł''. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Timmins Kanada? 12.03.10, 14:00 borasca0107 napisała: > Shania Twain ma tam swoje museum :P i jest tam jednym z eksponatow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: do ortaliona IP: *.152.135.185.dsl.dynamic.eranet.pl 12.03.10, 17:22 Piszesz świetne dowcipy . Czy mógł bys napisać w ktorym momencie mamy sie z nich smiać. Na początku w momencie kiedy z opowiadanego dowcipu śmiejesz sie ty czy mamy czekać na puentę.A jeśli juz piszesz o swoim koniku to mam pytańko czy twój czarnoskóry pracodawca-gej równie jak ty jest z niego zadowolony, no bo jak widze ty-jesteś przeszczęśliwy kiedy twój czarnoskóry pracodawca zaprasza cie na ...nocna zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: do ortaliona IP: *.152.135.185.dsl.dynamic.eranet.pl 12.03.10, 21:52 Odowiedz nam intelektualny geniuszu - jak to cyt'' koń po rynnie sika''. Wprawdzie my tu w zacofanej Polsce nie mamy kontaktu ze światem - no ale może TAM U WAS '' koń po rynnie sika'' nawet i to jest możliwe / przed podaniem lekarstw/ . Ja ci pracodawcy nie szukałam - to on znalazł ciebie na ....castingu./ byles najlepszy w te.... klocki/ Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: do ortaliona 15.03.10, 14:39 Gość portalu: halinka napisał(a): > Odowiedz nam intelektualny geniuszu - ciebie amebo niestety, geniuszem nazwac nie mogie > jak to cyt'' koń po rynnie sika''. dokladnie tak samo jak ty sie smiejesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: do jesionki-ortaliona IP: *.152.141.226.dsl.dynamic.eranet.pl 15.03.10, 14:48 Zmień lekarza albo to co wąchasz. Twoje wypocinki nijak sie maja do sedna sprawy ,poruszanej w moim poście Odpowiedz Link Zgłoś