zyrafa31 21.02.07, 02:04 chcialam sie dowiedziec ile puszek dostaja mamy ktore nie karmia piersia,jesli to nie tajemnica,prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniamm Re: mamy ktore maja wic 21.02.07, 16:06 jesli mozna to podlacze sie pod twoj watek :) czy warto zaczynac z wic? mam ubezp. stanowe i moge korzystac z tego programu, ale mam pewne opory bo wiem ze sa ludzie bardziej potrzebujacy ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
81karolcia Re: mamy ktore maja wic 21.02.07, 19:10 Co miesiac 9 puszek mleka w proszku do ukonczenia 12 miesiaca, pozniej zwykle mleko, do tego dwie kaszki (duza i mala) i 15 malych sokow (to tez do ukonczenia roku). Po ukonczeniu roku przez dziecko lub dla ciezarnej co miesiac duza paka platkow sniadaniowych, dwa tuziny jajek, pol kg sera zoltego, maslo orzechowe lub suszona fasola lub groch i co tydzien galon mleka. Maja Maja ma juz Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: mamy ktore maja wic 21.02.07, 22:45 9 puszek od 0-6 miesiaca, od 7-12 miesiaca 10 puszek. Zalezy jakie masz dochody to wtedy mozesz dostac tylko mleko albo jeszcze jakies sloiczki itp. Odpowiedz Link Zgłoś