zyrafa31 05.04.07, 17:04 czy mialyscie?czy jest wygodny i czy warto kupic?jakie sa wasze doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_dassuj Re: hip carrier 05.04.07, 17:16 Ja kupilam ostatnio zwykly carrier , bo stwierdzilam ,ze fajnie chodzic na spacery z mala i psem (bez wozka)Mimo ,ze dzidzia wydaje sie lekka(4mies) bardzoooo plecy mnie bolaly.Uzylam tego tylko raz,ale woze w samochodzie(moze sie jeszcze przyda) Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa31 Re: hip carrier 05.04.07, 17:27 mialam zwykly i bardzo sie sprawdzil,mieszkam na 4 pietrze wiec nie zawsze jest mi porecznie znosic wozek ,czasem musze wyjsc na chwile wiec carrier jest mi potrzebny ,ale teraz potrzebyje wiekszego na wieksze baby Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: hip carrier 05.04.07, 18:40 mielismy ale prawie wcale nie uzywalismy, moze 2-3 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa31 Re: hip carrier 05.04.07, 19:05 aniuyek ,ja chyba bede uzywala.czy mozesz mi napisac czy ciezko jwest w tym nosic? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: hip carrier 05.04.07, 20:31 Mnie bylo bardzo ciezko. Zalozylam raz i stwierdzilam, ze nigdy wiecej!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: hip carrier 05.04.07, 21:29 wiesz, zalezy od proporcji wagowych Ty/ dziecko. Ja wielka jestem a corka jak dzrzazga wiec ciezko nie bylo ale ona nie lubila, goraco jej w tym bylo i jakos wygodniej nam bylo kiedy nosilam ja na biodrze co zroeszta robie do dzis na co dzien :) mialysmy model philppe starck, szary dosyc zabudowany, wygodny byl dla mnie i bardzo ladny. jesli moge cos poradzic to szukaj czegos nie krepujacego ruchow dziecka i przewiewnego. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2777 Re: hip carrier 05.04.07, 23:53 polecam ergo carrier nadaje sie dla duzego jak i malego dziecka, nie zabudowany, rozne opcje: hip, back, front www.ergobabycarrier.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa31 Re: hip carrier 06.04.07, 15:32 nawet mi sie podoba,a gdzie mozna taki kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
kaszka13 Re: hip carrier 06.04.07, 21:31 a ja wlasnie medytuje nad kupnem takiego. mialam zamiar kupic chuste, ale chyba poczekam na wakacje i kupie w Polsce. a to nosidelko tez sie fajnie wiaze i rozklada ciezar na dwa ramiona. nie polecam tych na jedno ramie, bo mozna sobie krzywde zrobic ;D freehandbaby.com/catalog.php?category=Instock%20Mei%20Tais Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: hip carrier 07.04.07, 03:21 te widuje czesto u Chinek noszacych dzieci, bardzo mi sie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2777 Re: hip carrier 07.04.07, 00:58 zyrafa31 napisała: > nawet mi sie podoba,a gdzie mozna taki kupic? mozna zamowic przez internet, nie placi sie za shipment. Maja tez info gdzie mozna kupic w sklepie. zajrzyj tu: www.ergobabycarrier.com/distributorsusretail.html Odpowiedz Link Zgłoś
monikan1 Re: hip carrier 12.04.07, 16:30 Zobacz tutaj, tu jest duzo roznych opcji lacznie z opinaimi klientow store.babycenter.com/category/gear/baby+carriers.do Odpowiedz Link Zgłoś