nulka100 18.06.04, 20:38 Gratulacje!!!!!!!!!!!! Czytałam Twoje posty i chyba coś przeoczyłam. A tu proszę, NIESPODZIANKA Bardzo się cieszę, trzymam kciuki i jestem pełna podziwu dla determinacji pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejdejka Re: do MEJDEJKI 18.06.04, 21:27 hej nulka !!!!!! dziekuje za twojego posta sprawilas mi naprawde mila niespodzianke to mile ,ze ktos interesuje sie moimi staraniami !!! czasmi trzeba troche deszczu w zyciu by znowu zaswiecilo sloneczko ) jestem szczesliwa ale i przestraszona od momentu gdy na tescie zobaczylam 2 kreseczki! boje sie !! a co u ciebie nulka ? Odpowiedz Link
nulka100 Re: do MEJDEJKI 24.06.04, 19:44 cześć.... Po prostu zapamiętałam Po tym jak wróciłam do pracki nie bywam tutaj czesto, mam pracę przy kompie i siedzienie po godzinach to juz znaczna nadwyżka i dla kręgosłupa i dla oczu. Ciesże się niezmiernie, że się dobrze czujesz. Który to tydzień? Zakładam że w okolicach 6? 7? pozdrawiam serdecznie zycząc powodzenia A. Odpowiedz Link
mejdejka Re: do MEJDEJKI 25.06.04, 15:59 czuje sie raczej dobrze !!! po za tym mam wreszcie wakacje !!!!!!!!!! odpoczne sobie te 2 miesiace!!! to chyba 4tydzien po zaplodnieniu wedlug moich obliczen a wedlug O.M jakies 6tydzien !!! bylam na poczatku tego tygodnia na u.s.g ale wyszedl tylko pecherzyk ciazowy 11mm troche mnie to zmartwilo !!! a co u ciebie ? trzymaj za mnie kciuki ,prosze pozdromejdejki Odpowiedz Link