Dodaj do ulubionych

Do Agi - Rendziak!

29.09.04, 22:28
Aguniu!
CO u Ciebie? Napisz konieczniesmile
Pozdrawiam Cię gorąco!
Edyta
Obserwuj wątek
    • daaisy1 Re: Do Agi - Rendziak! 01.10.04, 21:59
      Mam nadzieję, że wszystko ok. A Twoje milczenie jest spowodowane zupełnie czymś
      innym.
      Pozdrawiam Cię
      Edyta
      • rendziak Re: Do Agi - Rendziak! 06.10.04, 10:43
        cześć Edytko
        u mnie wszystko w porządku - ostatnio dużo czasu spędziłam w Poznaniu dlatego
        mnie tutaj z Wami nie było. Musiałam sie nacieszyć moją kochaną rodzinką
        ponieważ już do porodu nie zamierzam opuszczać Warszawy - w końcu zaczęłam już
        8 miesiąc i takie wyjazdy raczej nie są już wskazanesmilepowolutku kompletuje
        wyprawke - strach co prawda nadal mi towarzyszy ale jak spojrze na moje jakże
        wielkie już brzuszysko to jakoś sie uspokajam. Staś rośnie jak na drożdżach i
        ku naszemu zdziwieniu bardzo mało śpi - albo sie tak wierci podczas snusmile tatuś
        jest szczęśliwy - widać on też już coraz mniej sie boi - dużo rozmawiamy jak to
        bedzie jak pojawi się nasz Staśko na świecie - oglądamy wózeczki, przewijaki i
        inne akcesoria Staśkowesmile obecnie jestem w 32 tc - natomiast w 37 bede miałą
        zdjety krążek i odstawaim fenoterolsmile termin mam na 6 grudnia ale moja lekarka
        twierdzi że moge sie "posypać" jeszcze w listopadzie (oby nie wcześniejsmile
        to tyle - postaram sie na bieżąco pisaćsmile
        pozdrawiamy
        aga+Staśko
    • daaisy1 Re: Do Agi - Rendziak! 08.10.04, 21:18
      Aguniu, cieszę się ze uCiebie wszystko ok. Pisz kochana często bo ciagle myślę
      o Wassmile
      buziaczki
      Edyta
      --

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka