Dodaj do ulubionych

36 tc.....

29.10.04, 09:50
Nie mogę uwierzyć....36 tc..... nastrój mi spadł...to już nie smutki...to nie
dół...a przepasc..z tego stresu podplamiam....od kilku dni- całe szczeście-
że śladowo....tak może sie dziac...oby nie więcej...oby nie nagle...
oprócz smutków- jestem jakaś dziwnie obojętna- na swoje potrzeby...pomijam
apetyt....gdyby ktoś mi chciał zrobić przyjemność- taką dla mnie tylko-
osobistą- to wzruszyłabym ramionami....nie wiem czego chce...chyba
niczego....nie cierpię siebie takiej.... wykończę tym humorkiem wszystkich...
Obserwuj wątek
    • annjan Re: 36 tc..... 29.10.04, 10:37
      Bei - głowa do góry. Ty już prawie masz na rękach swojego Maluszka. Wszystko
      będzie dobrze - przed Tobą cudowne, spokojne święta Bożego Narodzenia w
      powiększonej Rodzinie....

Buziaki
      Anka 17tc
    • ania.silenter_exunruzanka Re: 36 tc..... 29.10.04, 11:56
      Oj, bei, 36 tcsmile)). To piękniesmile. Rozumiem, że jesteś zmęczona ciążą i wcale
      się nie dziwię. Już niedługosmile. Będzie dobrze, właściwie już jestsmile.
      pozdrawiam
    • hop_angel Re: 36 tc..... 29.10.04, 11:56
      Bei moje forumowe słoneczko ponoć takie spadki humorków są normalne u
      ciężarnych przed porodem a marudzenie... tak już z nami jest... ale nie martw
      się już za momencik Artuś będzie z tobą, cudownie wtulony w twe ramionka i on
      będzie czasem marudził wink, zwłaszcza na głodnego, całuję, przytulam i wyciągam
      do góry nastrój, oj nie mogę pisać tak mi się łapki trzęsą...
    • rybka002 Re: 36 tc..... 29.10.04, 12:58
      Bei przeciez to tylko tydzień. jak pamiętam termin cc masz na 8/9 listopad.
      Wytrzymaj jeszcze. Doskonale Cię rozumiem. Ja też się boję. Samej cc,
      znieczulenia ... Ja mam termin 15/16 listopad tydzien po Tobie. Brrrrr
      Trzymaj sie cieplutko. Czekolada i banany. Endorfiny poprawiaja nastrój. No i
      ta świadomość trzymania maleństwa. Aż mi się ciepło robi. Ja się śmieję że jak
      go dostanę to nie wypuszczę.
      • bei cc na 19 ego:) 29.10.04, 13:09
        ale będziemy sie starać- by jeszcze jeden tydzien pociągnać- tzn ja to
        wymyśliłam....ale ginka na razie tylko oczy otworzyła szeroko....
        Artuś jest malutki...moze akurat ten tydzien wytrzymamay razemsmile
        ale na razie to na 19 stegosmile
        • rybka002 Re: cc na 19 ego:) 29.10.04, 15:03
          Życzę Ci tego z całego serca, na pewno wytrwasz. A pamiętaj że usg często się
          myli, podaje zaniżone wyniki. Tak było u mojej koleżanki. W 35 tyg malutki wg
          usg 2100 a w 37 po cc 3800. Także głowa do góry.
    • plomyk Re: 36 tc..... 30.10.04, 20:38
      Bei,
      moj pierwszy synek sie urodzil w 37 tygodniu. Do karty mial wpisane wczesniak,
      ale dostal 10 punktow, nie lezal w inkubatorze i rozwija sie ksiazkowa a teraz
      z chudego malucha jest w 90!! centylusmile A wahania nastroju pod koniec ciazy to
      standard.
      Bedzie dobrze! Lekkiego porodu zyczesmile
      Ania
      • verdana Re: 36 tc..... 31.10.04, 11:07
        Mój piewrwszy syn urodził się w 37 tygodniu, po czym stwierdzono, ze był
        przenoszony!
    • perissa Re: 36 tc..... 31.10.04, 11:21
      Bei, Kochana smile
      Pomyśl, że Twój Skarbek niezależnie - tydzień w te, czy we w te, będzie żył!!!
      I już niedługo przyklei Ci się do cyca! smile) I pewnie już nie potrzebowałby
      inkubatorka, a jeśli trafi na chwilę pod "cieplarkę" to cóż z tego smile) Mój Adaś
      był dobę pod lampką nagrzewającą (urodzony przełom 36/37 t.c.) a potem miał
      mnóstwo wigoru żeby ssać smile Masz już go prawie przy sobie, swojego wychuchanego
      syneczka smile) Granicę życia/śmierci swojego dziecka przekroczyłaś już jakieś
      8/10 tygodni temu!!
      A nastroje, coż, pamiętam końcówkę... (Adaś) - wyczytałam gdzieś, że jakiś czas
      przed porodem (nie pamiętam ile niestety lub nie napisali) spada gwałtownie HCG
      co może być przyczyną wahań nastrojów przed rozwiązaniem. Dochodzi do tego
      naturalna podświadoma obawa o siebie (bądź co bądź to poród) i o dziecko. Ale
      pomyśl - Ty już swoją drogę już prawie przebyłaś i walkę o swoje dzieciątko w
      zasadzie wygrałaś. Jestem z Tobą całym sercem!! I wiesz... 36 t.c. to brzmi jak
      bajka... smile) uwierz w to!
      całuję Ciebie i Artusia, Perissa i... Artuś smile) (26 t.c.)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka