kangurzyca2222 12.06.07, 15:19 Czy ktoś wie jak sobie z nim radzić, jakie są szanse utrzymania ciąży? Jestem teraz w 8 tygodniu ciąży. Wykryto polip, a lekarz nie potrafił mki nic więcej powiedzieć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaisa Re: polip doczesnowy 02.07.07, 01:13 Wydaje mi się, że szanse są duże, że wszystko będzie dobrze. Co najmniej połowa lekarzy-ginekologów będzie twierdziła, że taki polip nie powinien mieć żadnego wpływu na ciążę. Doczesna - czyli zmieniona ciążowo wyściółka macicy. Mam nadzieję, że Maleństwo bezpiecznie będzie rosło i życzę dużo spokoju. Odpowiedz Link
pskosia Re: polip doczesnowy 10.07.07, 22:22 Miałam taki polip w ciązy . Wszystko ok. donosiłam do 39 tygodnia. Także sie nie martw. Pozdrowienia Odpowiedz Link
kangurzyca222 Re: polip doczesnowy 12.09.07, 18:51 Wielkie dzieki za wsparcie ). Na razie się trzymam. To już 5 miesiąc. Byłam juz 2 razy w szpitalu z powodu krwawienia z polipa chyba, bo nie wiedzieli z czego. Teraz mam problem tez z łozyskiem przodującym. Byleby szyjka wytrzymała (poprzednio leżałam) to juz będzie ok Odpowiedz Link
zaisa Re: polip doczesnowy 13.09.07, 18:13 Trzymam kciuki i ślę dobre myśli. Z każdym dniem jesteście bliżej finiszu. Zwycięskiego. Odpowiedz Link