Dodaj do ulubionych

tani nocleg w rzymie

11.02.04, 15:03
hej, czy ktos moze cos polecic, tradycyjnie: taniego i w miare w centrum, w
rzymie, w marcu?
Obserwuj wątek
    • basia553 Re: tani nocleg w rzymie 12.02.04, 12:15
      To pytanie pojawia sie tu jak bumerang co pare tygodni. Poszukaj we
      wczesniejszych watkach, znajdziesz mnöstwo informacji.
    • Gość: MECONIA Re: tani nocleg w rzymie IP: *.pool212171.interbusiness.it 15.02.04, 10:21
      Pracuje w biurze podrozy w rzymie, moge cos polecic, podam namiary ale co
      rozumiesz przez tani nocleg, ile chcialabys wydac, w marcu zdecydowanie taniej
      niz na przyklad w maju
      • basia553 Re: tani nocleg w rzymie 15.02.04, 13:37
        Aniu, tak möw zaraz! Wprawdzie mam juz w tym roku zabuchowane dwa wloskie
        urlopy (maj i wrzesien), ale jesli znajde tani lot, to mialabym ochote tez na
        Rzym.
        Czy sa jakies tanie linie lotnicze, ktöre moglabys polecic? Ja mieszkam w
        Niemczech i latam z Frankfurtu.
        • Gość: MECONIA Re: tani nocleg w rzymie IP: *.pool212171.interbusiness.it 15.02.04, 16:57
          Basiu wiem ze jest sporo lini ktore lataja z Niemiec a nawet z Frankfurtu
          biuro w ktorym pracuje to tour operator i zapewniamy uslugi hotelowe, transfery
          oraz przewodnictwo nie sprzedajemy biletow lotniczych to co lezy w mojej gesti
          to znalezienie ci milego hoteliku lub B&B za rozsadna cene, zzalatwienie
          transferu z lotniska do hotelu, ewentualnie zorganizowanie wycieczki do Toskani
          lub na poludnie do Neapolu lub Pompei pozdrawiam MECONIA Pomysle nad liniami
          lotniczymi low cost
          • basia553 Re: tani nocleg w rzymie 15.02.04, 20:21
            Ja dostaje regularnie przez internet propozycje Lufthansy, jak maja jakies
            okazyjne ceny. Wyobraz sobie, ze koncem grudnia mieli lot do Rzymu za 166 €!
            Niestety nie mialam w tym czasie wolnego, ale jak sie kiedys taka okazja trafi,
            to polece na pewno. Pozdrowienia!
          • chiavone Re: tani nocleg w rzymie 17.02.04, 08:04
            Gość portalu: MECONIA napisał(a):

> Basiu wiem ze jest sporo lini ktore lataja z Niemiec a nawet z Frankfurtu
            > biuro w ktorym pracuje to tour operator i zapewniamy uslugi hotelowe,
            transfery
            > oraz przewodnictwo nie sprzedajemy biletow lotniczych to co lezy w mojej
            gesti
            > to znalezienie ci milego hoteliku lub B&B za rozsadna cene, zzalatwienie
            > transferu z lotniska do hotelu, ewentualnie zorganizowanie wycieczki do
            Toskani
            >
            > lub na poludnie do Neapolu lub Pompei pozdrawiam MECONIA Pomysle nad liniami
            > lotniczymi low cost

Halo, najprawdopodobniej bede potrzebowal wynajac cos w rzymie albo najblizszej
            okolicy np. nad morzem w okresie wielkanocy tj. od 10.04 do 15/17.04 - 3 osoby
            wiem, ze jest masa hoteli i moge to zalatwic przez internet ale sa dosc
            drogie !!?? szczegolnie w tym okresie
            bedzie mnie satysfakcjonowalo 50-70 euro/doba/trzy osoby
            jesli masz mozliwosci, to podaj kilka namiarow i przeslij na mojego maila
            pozdrowienia
          • Gość: aga Re: tani nocleg w rzymie IP: 62.29.137.* 11.03.04, 14:48
            Hej
            Wybieram się do Rzymu na tydzień - 28 marca - 4 kwietnia. Czy mozesz coś
            polecić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka