agawa76 11.02.04, 15:03 hej, czy ktos moze cos polecic, tradycyjnie: taniego i w miare w centrum, w rzymie, w marcu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: tani nocleg w rzymie 12.02.04, 12:15 To pytanie pojawia sie tu jak bumerang co pare tygodni. Poszukaj we wczesniejszych watkach, znajdziesz mnöstwo informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MECONIA Re: tani nocleg w rzymie IP: *.pool212171.interbusiness.it 15.02.04, 10:21 Pracuje w biurze podrozy w rzymie, moge cos polecic, podam namiary ale co rozumiesz przez tani nocleg, ile chcialabys wydac, w marcu zdecydowanie taniej niz na przyklad w maju Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: tani nocleg w rzymie 15.02.04, 13:37 Aniu, tak möw zaraz! Wprawdzie mam juz w tym roku zabuchowane dwa wloskie urlopy (maj i wrzesien), ale jesli znajde tani lot, to mialabym ochote tez na Rzym. Czy sa jakies tanie linie lotnicze, ktöre moglabys polecic? Ja mieszkam w Niemczech i latam z Frankfurtu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MECONIA Re: tani nocleg w rzymie IP: *.pool212171.interbusiness.it 15.02.04, 16:57 Basiu wiem ze jest sporo lini ktore lataja z Niemiec a nawet z Frankfurtu biuro w ktorym pracuje to tour operator i zapewniamy uslugi hotelowe, transfery oraz przewodnictwo nie sprzedajemy biletow lotniczych to co lezy w mojej gesti to znalezienie ci milego hoteliku lub B&B za rozsadna cene, zzalatwienie transferu z lotniska do hotelu, ewentualnie zorganizowanie wycieczki do Toskani lub na poludnie do Neapolu lub Pompei pozdrawiam MECONIA Pomysle nad liniami lotniczymi low cost Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: tani nocleg w rzymie 15.02.04, 20:21 Ja dostaje regularnie przez internet propozycje Lufthansy, jak maja jakies okazyjne ceny. Wyobraz sobie, ze koncem grudnia mieli lot do Rzymu za 166 €! Niestety nie mialam w tym czasie wolnego, ale jak sie kiedys taka okazja trafi, to polece na pewno. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
chiavone Re: tani nocleg w rzymie 17.02.04, 08:04 Gość portalu: MECONIA napisał(a): > Basiu wiem ze jest sporo lini ktore lataja z Niemiec a nawet z Frankfurtu > biuro w ktorym pracuje to tour operator i zapewniamy uslugi hotelowe, transfery > oraz przewodnictwo nie sprzedajemy biletow lotniczych to co lezy w mojej gesti > to znalezienie ci milego hoteliku lub B&B za rozsadna cene, zzalatwienie > transferu z lotniska do hotelu, ewentualnie zorganizowanie wycieczki do Toskani > > lub na poludnie do Neapolu lub Pompei pozdrawiam MECONIA Pomysle nad liniami > lotniczymi low cost Halo, najprawdopodobniej bede potrzebowal wynajac cos w rzymie albo najblizszej okolicy np. nad morzem w okresie wielkanocy tj. od 10.04 do 15/17.04 - 3 osoby wiem, ze jest masa hoteli i moge to zalatwic przez internet ale sa dosc drogie !!?? szczegolnie w tym okresie bedzie mnie satysfakcjonowalo 50-70 euro/doba/trzy osoby jesli masz mozliwosci, to podaj kilka namiarow i przeslij na mojego maila pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: tani nocleg w rzymie IP: 62.29.137.* 11.03.04, 14:48 Hej Wybieram się do Rzymu na tydzień - 28 marca - 4 kwietnia. Czy mozesz coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś