Dodaj do ulubionych

Camping Arizona- Gargano

05.05.10, 21:29
Witam.Chcialabym zapytać o wasze opinie na temat campingu Arizona na Gargano.Czy stanowiska dla namiotów są zacienione i blisko plaży?Czy samochód można postawić koło namiotu? Czy wejście na plaze jest bezpośrednio z campingu czy przechodzi się przez ulice? Czy jest jakiś sklep na miejscu z podstawowymi produktami? Szukam właśnie dobrego campingu na pobyt z 3 latkiem.A może ktoś ma lepszą opcje.Bede wdzięczna za wszelkie informacje.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • radioaktywny Re: Camping Arizona- Gargano 05.05.10, 21:52
      Tak, namioty stoją w cieniu pinii. Samochód może stać przy nim. Kemping znajduje
      się przy ulicy, po jej drugiej stronie jest plaża. Byłem tam dawno, więc nie
      wiem jak teraz jest ze sklepem na terenie. Nie ma to jednak większego znaczenia
      bo Arizona jest blisko uliczek Vieste, gdzie sklepów jest w bród. W sumie to
      dobry, spokojny kemping.
      Pozdrawiam
      • Gość: szaszanka21 Re: Camping Arizona- Gargano IP: *.chello.pl 06.05.10, 08:26
        Bardzo dziękuje za informacje.:D.Jeśli można to poproszę o dodatkowe sugestie odnosnie campingow blisko Vieste.Czy zna ktoś z bezpiśrednim wejściem na plaże,nie przez ulice?
        Pozdrawiam
      • szaszanka21 Re: Camping Arizona- Gargano 06.05.10, 08:42
        Jeszcze pytanie do radioaktywnego: czy ta ulica jest bardzo ruchliwa,czy jest to rodzaj deptaka?
        Pozdrawiam
        • radioaktywny Re: Camping Arizona- Gargano 06.05.10, 09:05
          Ruch jest dość spory bo to typowy nadmorski bulwar wzdłuż którego stoją hotele,
          kempingi, restauracje, sklepy. Jednak w przeciwieństwie do naszych bulwarów nikt
          tam nie pędzi autem na złamanie karku.
        • radioaktywny Re: Camping Arizona- Gargano 06.05.10, 09:12
          Tutaj
          jest link do odpowiednika polskiego Zumi z zaznaczonym kempingiem Arizona.
          Możesz spokojnie rozejrzeć się po okolicy.
          Pozdrawiam
    • Gość: Robert Re: Camping Arizona- Gargano IP: *.finemedia.pl 07.05.10, 13:25
      jeżeli ktoś miałby ochotę i czas - bardzo proszę o wpisanie opinii o tym
      kempingu www.e-camping.net/pl/wlochy/puglia/arizona.html
    • Gość: eva Re: Camping Arizona- Gargano IP: *.chello.pl 01.06.10, 09:24
      Witam.
      Chciałabym zapytać, czy ten camping należy do hałaśliwych i "rozrywkowych" i czy gwar dochodzący z deptaka jest bardzo odczuwalny w nocy? Prosiłabym również o informacje na temat plaży, chciałabym zwłaszcza wiedzieć, czy morze w tym miejscu jest płytkie przy brzegu?
      Z góry dziękuję za odpowiedź :)
      • radioaktywny Re: Camping Arizona- Gargano 01.06.10, 14:26
        Zejście do morza jest łagodne, piaszczyste, morze płytkie z brzegu. Co do hałasu
        nie jestem się w stanie wypowiedzieć, byłem tam kilka lat temu. Wówczas było OK,
        jak jest dziś - nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka