Gość: ITta IP: *.ghnet.pl 10.05.10, 17:24 Gdzie w Rzymie i co to za sklep. Potrzebuje sklepu w Rzymie typu polskie Empiki. ksiazki, filmy w wersjach wloskich, ang. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Sklepy w Rzymie 10.05.10, 18:40 Identycznych klubow ksiazki chyba nie ma. Najwieksza siec sklepow z ksiazkami, muzyka, dvd to Feltrinelli. Co to znaczy wloskie wersje filmow? Dvd sa sprzedawane podobnie. Jest wersja wloska, ale mozna wybrac inny jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ITta Re: Sklepy w Rzymie IP: *.ghnet.pl 10.05.10, 18:53 Dzieki wielkie!:) Chodzilo mi w sensie, ze wiadomo, ze są włoskie wersje we Wloszech ;), ale zastanawiam sie czy w takim kraju jak Włochy są też sprzedawane w sklepach filmy w wersji ang., tak jak ja bym mogla sobie kupic na Allegro czy Ebayu Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Sklepy w Rzymie 10.05.10, 19:17 Chodzi o wloskie filmy z napisami w innych jezykach? Nie jestem bardzo zorientowana. Znam wloski, wiec nie zwracam to uwagi. Moze ktos bedzie wiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ITta Re: Sklepy w Rzymie IP: *.ghnet.pl 10.05.10, 21:36 nie, nie. chodzi mi o angielskie wydania, nie włoskie z napisami :) Odpowiedz Link Zgłoś
erka44 Re: Sklepy w Rzymie 10.05.10, 23:03 w Rzymie są księgarnie anglojęzyczne i to bardzo dobre, zwykle na kilka godzin przepada w nich mój syn, ich adresy otrzymaliśmy w punkcie informacji turystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Re: Sklepy w Rzymie 11.05.10, 11:12 przy piazza republica sa 2 ksiegarnie z obcojezycznymi ksiazkami bardzo duzy wybor cos wlasnie jak nas empik:) Odpowiedz Link Zgłoś
erka44 Re: Sklepy w Rzymie 11.05.10, 16:02 podobno najlepsza jest Lion`s bookstore na via dei Greci, nieopodal schodow hiszpańskich, te na piazza republica też są dobre Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Shopping w Rzymie 12.05.10, 12:35 www.romaexplorer.it/roma/shopping/shopping.htm Na dole strony mozna kliknac glwone ulice, galerie handlowe, outlety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ITta Re: Shopping w Rzymie IP: *.ghnet.pl 13.05.10, 22:18 Dziękuję serdecznie za pomoc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś