Dodaj do ulubionych

Tanie wypożyczenie samochodu

21.11.11, 12:54
Mam pytanie czy znane Wam są jakieś tanie wypozyczalnie samochodów we Włoszech. d razu zaznaczę że temat jest mi znany dlatego nie proszę o link do Expressu czy Hertza - te wypozyczalnie znają wszyscy - chodzi mi raczej czy ktoś wie cos może o mniejszych, może lokalnych firmach które mają ofertę tańszą niż globalne molochy. Chodzi mi o to że np na Wyspach Kanaryjskich jest conajmniej kilka firm działających tylko tam które swoje ceny mają napoziomie około 30% niże niż wspomniane przez mnie Hertz czy Express. Czy ktoś wie może czy tego typu firmy działają we Włoszech?
Obserwuj wątek
    • Gość: czyżyk Re: Tanie wypożyczenie samochodu IP: *.waw-net.pl 24.11.11, 16:13
      :)

już taniej jak tutaj, to będzie ciężko znaleźć . . .

www.argusrentals.com/

xxx
      • glnkrk Re: Tanie wypożyczenie samochodu 24.11.11, 16:26
        Dzięki czyżyk za nowy trop
        • Gość: iza Re: Tanie wypożyczenie samochodu IP: *.t-mont.net.pl 26.12.11, 21:49
          www.traveljigsaw.pl patrzyliśmy tutaj i wydaje się,że ceny są niskie, chyba niższe nawet niż w wyżej linkowanym miejscu

Iza
    • geomax Re: Tanie wypożyczenie samochodu 27.12.11, 18:37
      Ja zawsze patrzę na stronę lotniska, na którym ląduję, jakie tam działają sieci wypożyczające auta i sprawdzam każdą z nich z osobna /czasem jest jakaś promocja/. W styczniu lecę do Bolonii i korzystam z pośrednika /traveljigsaw/ bo oni mieli dużą zniżkę w sieciach a poza tym w cenie było full ubezpieczenie /także obejmuące całkowite zniszczenie auta/. Trzeba za każdym razem porównać bo można sporo zaoszczędzić...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka