Dodaj do ulubionych

Bolonia-Florencja

IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 19:11
Za nieduże pieniądze kupiłam bilet do Bolonii i już w maju tam będę, niestety tylko 3 dni ale zawsze :). Myślę ,że warto pojechać też do Florencji i tutaj pytanie do Was : jak tam się dostać , pociągiem czy też autobusem . Czy ktoś wie jakie są ceny biletów na tej trasie?
Obserwuj wątek
    • Gość: JckS Re: Bolonia-Florencja IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.12, 20:22
      orario.trenitalia.com/b2c/nppPriceTravelSolutions.do?stazin=Bologna&stazout=Firenze&datag=12&datam=04&dataa=2012&timsh=06&timsm=00&car=0&stazin_r=Staz_DA&stazout_r=Staz_A&datag_r=01&datam_r=01&dataa_r=2011&timsh_r=01&timsm_r=00&trencounter=0&nreq=5&solotreno=0&npag=1&sort=0&trencounter_r=0&nreq_r=5&solotreno_r=0&npag_r=1&sort_r=0&traintype=&lang=it&channel=tcom
    • thorgalla Re: Bolonia-Florencja 10.04.12, 09:18
      sprawdź tutaj
      www.lefrecce.it/B2CWeb/search.do?parameter=initAdvanceSearch&ynFlexibleDates=off
    • Gość: DD Re: Bolonia-Florencja IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.12, 21:42
      Dzięki za info :)
      • shane84 Re: Bolonia-Florencja 20.09.12, 13:38
        Cześć.
        Wybieram się na początku października na kilkudniową wycieczkę Bolonia - Florencja. Kilka dni w Boloni+jednodniowa wycieczka do Florencji. Jak się udał Twój wyjazd? Może coś polecisz wartego zobaczenia, zjedzenia itp? Rady, uwagi? Każde info przydatne:)
        Pozdrawiam:)
    • ongoing Re: Bolonia-Florencja 24.09.12, 20:33
      jak najbardziej warto do Florencji, pociąg już Ci ktoś podpowiedział, ja podpowiem, że mając tylko 3 dni nie traciłabym czasu na Bolonię i pojechała od razu do Florencji:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka