Dodaj do ulubionych

casamundo, travelOne, interhome... ?

24.04.13, 12:24
Mam pytanie którego z pośredników polecacie, który jest sprawdzony, który zawiódł?
Obserwuj wątek
    • marghe_72 Re: casamundo, travelOne, interhome... ? 24.04.13, 13:05
      z wymienionych znam tylko Interhome.
      Korzystaliśmy dość często , tylko raz wystąpił problem, rozwiązany (częściowy zwrot kosztów) po powrocie
      • Gość: gość Re: casamundo, travelOne, interhome... ? IP: *.30.238.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.04.13, 14:47
        A co jeszcze możesz polecić?
        • Gość: podroznik Re: casamundo, travelOne, interhome... ? IP: *.ceti.net.pl 24.04.13, 15:31
          TravelOne jest agentem - pośredniczy w sprzedaży oferty Interhome i E-domu.
          • Gość: irek_mik Re: casamundo, travelOne, interhome... ? IP: *.szpitalbp.pl 24.04.13, 17:59
            Interhome w porządku,dobrze wspominam też kontakty z Belvillą.
    • Gość: rekin Re: casamundo, travelOne, interhome... ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.13, 10:21
      Bardzo dobre jest też atraveo, wynajmowaliśmy przez nich apartament w Toskanii:
      atraveo
      • ennka Re: casamundo, travelOne, interhome... ? 30.04.13, 18:35
        Atraveo też polecam,bardziej elastyczne z terminami niż Interhome.
        Korzystałam 3-krotnie.
        Interhome też w porządku.
        Pozostałych nie znam.
    • setia Re: casamundo, travelOne, interhome... ? 03.05.13, 17:51
      booking.com
    • karmel82 Re: casamundo, travelOne, interhome... ? 28.03.16, 09:31
      podpinam się pod pytanie- jakie sa wasze opinie o casamundo? myslicie, że to co jest tu napisane to prawda? wczasyna6.pl/casamundo
      • aseretka Re: casamundo, travelOne, interhome... ? 28.03.16, 11:02
        Moje zdanie o Casamundo jest nie najlepsze. Skorzystałam raz i więcej nie chcę ryzykować. Rzeczywistość odbiegała od przedstawionej oferty. Na Interhome nigdy się do tej pory nie zawiodła, a korzystałam wiele razy.
      • patryk030191 Re: casamundo, travelOne, interhome... ? 19.07.16, 22:10
        Casumundo odradzam, Zarezerwowalismy domek na 8 osób na chorwacje Rażanac Apartament 1637793, czekaliśmy na numer kąta bankowego, zadzwonił telefon z pytaniem ile mamy lat? Srednia wieku 24 lata. tydzień minoł a numeru dalej nie wyslali, po poł godzinnym dzwonieniu przez infolinie dowiedzielismy sie ze nam tego nie wynajmą. a do wyjazdu zostało nam 6 dni. Apartament jest oczywiscie dale do wynajecia w tym terminie co nas interesował czyli od 24 lipca 2017. www.casamundo.pl/apartament/1637793
    • Gość: józef Re: casamundo, travelOne, interhome... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.16, 17:03
      interhome jeszcze jest z nimi kontakt zapłaciłem i domki się zgadzały , casamundo to DRAMAT - nie odbierają telefonów nie odpisują na e.maile
      • rokicki1 Re: casamundo, travelOne, interhome... ? 18.07.16, 14:44
        Miałem podobne doświadczenia. Próbowałem różnych biur i poprzestane na Interhomie - mają różne oferty - mniej i bardziej ciekawe (zależy, na jakim komforcie nam zależy na wycieczce) ale nie można im odmówić - wszystko co znalazło się w ogłoszeniu jest też na miejscu.
    • patryk030191 Re: casamundo, travelOne, interhome... ? 19.07.16, 22:08
      Casumundo odradzam, Zarezerwowalismy domek na 8 osób na chorwacje Rażanac Apartament 1637793, czekaliśmy na numer kąta bankowego, zadzwonił telefon z pytaniem ile mamy lat? Srednia wieku 24 lata. tydzień minoł a numeru dalej nie wyslali, po poł godzinnym dzwonieniu przez infolinie dowiedzielismy sie ze nam tego nie wynajmą. a do wyjazdu zostało nam 6 dni. Apartament jest oczywiscie dale do wynajecia w tym terminie co nas interesował czyli od 24 lipca 2017. www.casamundo.pl/apartament/1637793
      • Gość: Krzysiek Re: casamundo, travelOne, interhome... ? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.07.16, 11:21
        Właśnie wróciłem z Orebicza i na gorąco mogę podzielić się spostrzeżeniami. Wynająłem apartament poprzez Casamundo i stwierdzam, iż warunki zastane na miejscu były dokładnie takie jak w ofercie (nawiązuje do części komentarzy wskazujących na różnicę pomiędzy tym co było oferowane, a co było zastane). Rezerwacja przebiegła bezproblemowo. Mogę z czystym sumieniem polecić Casamundo dla wyszukania i rezerwacji miejsc noclegowych. W Twoim przypadku musiały wystąpić dodatkowe czynniki które sprawiły, iż nie wynajęto apartamentu, mogę domniemywać, że jeden z nich to właśnie średnia wieku i wiążąca się z tym potencjalna możliwość nazbyt "rozrywkowego" pobytu.
    • warmiak2 Re: casamundo, travelOne, interhome... ? 28.07.16, 09:17
      Jak większość Interhome - tak (co prawda wyższy cenowo i nie w każdym rejonie jest duży wybór ofert).
      Casamundo i E-dom - słabo (szczególnie jeżeli chodzi o kontakt). Ostatnio korzystałem kilka razy z Airbnb i byłem zadowolony. Dobry bezpośredni kontakt z osobą wynajmującą. Duży wybór różnorodnych cenowo ofert. Polecam szczególnie przy wynajmie w dużych miastach. Może opłata administracyjna (pobierana przez Airbnb) mogła by być mniejsza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka