pammmi 10.07.13, 22:41 Wybieramy się tam w sierpniu. Ktoś był w tej miejscowości? Ciekawa jestem wszystkiego, szczególnie jakie plaże... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tess1956 Re: Barletta- ktoś był?? 11.07.13, 09:26 Byłam. Miasteczko ładne. Plaże piaszczyste i szerokie. Dobra baza do odkrywania Puglii. i takich miejsc, jak Trani, Ruvo i Bari. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaza Re: Barletta- ktoś był?? IP: *.247-95-r.retail.telecomitalia.it 11.07.13, 10:11 Plaze miejskie / bezplatne / beda sprzatane tylko do konca lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
pammmi Re: Barletta- ktoś był?? 11.07.13, 15:58 Dzieki za info. Co do plaż: to znaczy ze w sierpniu juz nie są sprzątane? Dlaczego?? Co do kuchni: a co jest miejscowym przysmakiem i koniecznie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaza Re: Barletta- ktoś był?? IP: *.247-95-r.retail.telecomitalia.it 11.07.13, 17:54 Brak pieniedzy. To jest problem powtarzajacy sie na bezplatnych plazach kazdego roku. Jest ich coraz mniej, a odwiedzajacych coraz wiecej / tez z powodu braku pieniedzy /. Tam, gdzie placisz, jest czysciej. Czyste morze w Apulii to raczej na poludniu poczynajac od Ostuni. Odpowiedz Link Zgłoś
jo.hanna Re: Barletta- ktoś był?? 11.07.13, 11:13 na temat plaży wypowiadać się nie będę, bo na takowe nie chodzę, ale potwierdzam, że miasto ciekawe i dobrze położone. Blisko do Trani, Molfetty, Canosy di Puglia, da się z Barletty pojechać do Bari. I wszystkie te miasta polecam bardzo. Kulinarnie bardzo odpowiada mi Andria i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
anna344 Re: Barletta- ktoś był?? 12.07.13, 02:06 Restauracja lupo di mare nie pamietam adresu ale w centrum na placu z lukiem blisko morza.Barletta jest dosc duzym miastem,jak dla mnie moze smialo konkurowac z bari a plaza ladniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś