Gość: Maverick Re: MEDIOLAN IP: 82.139.9.* 17.01.05, 18:38 ........zawsze to lepiej niż poszukaj sobie w google :-) A tak na serio.......zna może ktoś jakieś fajne strony o Mediolanie takie jak np.londynek o Londynie ? Wybietam się na dłużej ( chyba ) i szukam wszelkich info. Jak kto co ma to very please!!!! :-) Na forum też szukam ( dla malkontentów od googla :-) ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: MEDIOLAN 17.01.05, 18:51 Nie znam stronek, ale mieszkałam tam rok i jest super. Bardzo polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re: MEDIOLAN IP: 82.139.9.* 17.01.05, 19:09 A gdzie można np. wynająć pokój ? , masz jakie namiary ? , w innych miastach sporo Polaków - a jak w Mediolanie ? - napisz wogóle coś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: MEDIOLAN IP: *.acn.waw.pl 17.01.05, 19:36 www.comune.milano.it/webcity/portale/homepage.nsf/index.htm?readform www.google.pl/search?hl=pl&q=milano+alberghi&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re: MEDIOLAN IP: 82.139.9.* 17.01.05, 20:31 ..taaaa....od tego zacząłem.Szkoda , że tylko tyle masz do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: MEDIOLAN IP: *.acn.waw.pl 17.01.05, 21:24 mam znacznie wiecej do powiedzenia, ale Ty pytasz o linki a nie o konkretne informacje.. Cop do noclegu też bym pomogła gdybyś szukał takiego przybytku w jakim my sie zatrzymalismy Zadaj pytania a chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulla Re: MEDIOLAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:42 www.mediolan.pl/ co prawda bylam tylko tydzien , ale kilka praktycznych rzeczy wiem pytaj konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: MEDIOLAN 19.01.05, 15:08 Mediolan jest wspaniałym miastem, niesamowicie rozrywkowym. Życie nocne tu kwitnie i jest w czym wybierać (jeżeli chodzi o lokale). Mieszkania na pewno można wynająć, ale lepiej rozglądać się na miejscu. Pewnie nie będzie to tanie...proponuję rozglądać się na obrzeżach miasta a nie w samym centrum. Ja np mieszkałam przy Stadionie San Siro, do metra jakieś 15 minut. Nie wiem co więcej chciałbyś wiedzieć. Daj znać. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś