Dodaj do ulubionych

Ceny w Rosalina Mare

IP: 195.149.124.* 01.06.05, 13:30
Możecie podać ceny w Rosalina Mare?
Czy w minione wakacje można było bez ryzyka kąpać się w morzu?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 01.06.05, 13:37
      wklep w wyszukiwarkę "Rosolina Mare". Mnóóóóstwo wątków i mnóóostwo informacji.

Życzysz sobie ceny pralek, butów, nici dentystycznych czy kawy? A może
      campingów?
      Sądzisz, ze ceny w Rosolina Mare
      -po pierwsze: jesteśmy w stanie Ci je dokładnie podać???
      -po drugie: różnią się od cen w Bibione, Grado i innych miejscowościach
      podawanych tu już setki razy???
    • Gość: bobek Nie, nie możemy IP: *.chello.pl 01.06.05, 13:40
      I mam nadzieję, że nikt nie będzie odpowiadał na tak kretyńskie pytania.
      • vojager29 Re: halo Ala 01.06.05, 14:38
        proponuje wziac VISA KART, najlepiej MASTER i nie martwic sie o ceny na zas,
        wydasz tyle ile bedziesz potrzebowala, a na miejscu sama sie zorientujesz ile,
        co i gdzie kosztuje, licz sie, ze w miejscowosciach wczasowych ceny zawsze sa
        nieco wyzsze niz gdzie indziej
        przynajmniej ja tak robie, po powrocie do domu licze ile wydalem ale to tak dla
        przyjemnosci

robiac budzet przyjmij taka zasade:
        jade na 14 dni, w domu bym wydalo tyle to a tyle, we Wloszech jest to samo o
        powiedzmy 25% drozej, plus dodatek turystyczny w miejscowosci wczasowej
        nastepne 25%, w sumie potrzebne mi jest 50% wiecej forsy na przezycie i drugie
        tyle na wczasawe przyjemnosci, lody, kawa, jakies imprezy, itd.

przyjemnych wakacji

• Gość: S. Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.atlas.com.pl / 212.160.168.* 01.06.05, 14:54
      byłem tam w zeszłym roku - ale noclegi miałem za darmo, a ceny? nie pamietam
      dokładnie...ale:
      parking pod plażą - ok 5 Euro za dzień
      dwa fotele z parasolem - ok 8 Euro/doba
      plaża - bez opłat
      0,5 litra Coca Coli z lodem - 2 Euro
      pizza - od 5 Euro wzwyż
      obiad - ok 20 Euro (2 osoby)
      • Gość: Ala Re: Ceny w Rosalina Mare IP: 195.149.124.* 02.06.05, 12:45
        Dziękuję za podane kwoty, a co z woda .Słuszałam że jest brudna?
        • Gość: s. Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.atlas.com.pl / 212.160.168.* 02.06.05, 13:56
          szczytem przejrzystości to ona nie jest, ale powiedzieć że jest brudna to też
          znaczna przesada. Jest za to bardzo ciepła i bardzo słona :-)) Piasek na plaży
          jest gruboziarnisty i szary - nie to nas naszym Bałtykiem
          Jest sporo lokali wzdłuż wybrzeża, ale z obiadem trzeba się śpieszyć żeby
          zdążyć przed siestą bo wtedy za cholere nic nie zjesz! Wieczorem mogą też
          dokuczać komary zwłaszcza nad samym możem...
          W tym roku też się wybieram - w połowie sierpnia
          • Gość: Ania Re: Ceny w Rosalina Mare IP: 195.149.124.* 06.06.05, 15:31
            Czy możesz mi powiedzieć jaka sieć sklepów (marketów) jest w tym mieście?
            • enry1 Re: Ceny w Rosalina Mare 28.02.06, 11:22
              Poznasz miasto i zobaczysz markety. Nie zadawaj takich pytan. Nie jedziesz na
              bezludzie.
              • Gość: aga Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.katowice.agora.pl 10.03.06, 10:01
                Mam pytanie czy jest to dobre miejsce na wypad z dziecmi? W ogóle czy hest tam
                fajnie i czy warto jechac akurat tam
                • Gość: Aga Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.kopnet.pl 13.07.06, 20:37
                  Jest to świetne miejsce do wypoczynku z dziećmi w zeszłym roku byłam tam dwa
                  razy.
                  • Gość: Aga Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.kopnet.pl 13.07.06, 20:39
                    aaaaa jeśli chodzi o markety to jest tam lidl.... i jeszcze pare innych
                  • Gość: emu Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:46
                    Aga, aaaaa moze jesteś tą kobitką z duzym biustem na dzikiej plaży?
    • Gość: ? Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:45
      w minione? tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka