Gość: Ala IP: 195.149.124.* 01.06.05, 13:30 Możecie podać ceny w Rosalina Mare? Czy w minione wakacje można było bez ryzyka kąpać się w morzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 01.06.05, 13:37 wklep w wyszukiwarkę "Rosolina Mare". Mnóóóóstwo wątków i mnóóostwo informacji. Życzysz sobie ceny pralek, butów, nici dentystycznych czy kawy? A może campingów? Sądzisz, ze ceny w Rosolina Mare -po pierwsze: jesteśmy w stanie Ci je dokładnie podać??? -po drugie: różnią się od cen w Bibione, Grado i innych miejscowościach podawanych tu już setki razy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Nie, nie możemy IP: *.chello.pl 01.06.05, 13:40 I mam nadzieję, że nikt nie będzie odpowiadał na tak kretyńskie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: halo Ala 01.06.05, 14:38 proponuje wziac VISA KART, najlepiej MASTER i nie martwic sie o ceny na zas, wydasz tyle ile bedziesz potrzebowala, a na miejscu sama sie zorientujesz ile, co i gdzie kosztuje, licz sie, ze w miejscowosciach wczasowych ceny zawsze sa nieco wyzsze niz gdzie indziej przynajmniej ja tak robie, po powrocie do domu licze ile wydalem ale to tak dla przyjemnosci robiac budzet przyjmij taka zasade: jade na 14 dni, w domu bym wydalo tyle to a tyle, we Wloszech jest to samo o powiedzmy 25% drozej, plus dodatek turystyczny w miejscowosci wczasowej nastepne 25%, w sumie potrzebne mi jest 50% wiecej forsy na przezycie i drugie tyle na wczasawe przyjemnosci, lody, kawa, jakies imprezy, itd. przyjemnych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.atlas.com.pl / 212.160.168.* 01.06.05, 14:54 byłem tam w zeszłym roku - ale noclegi miałem za darmo, a ceny? nie pamietam dokładnie...ale: parking pod plażą - ok 5 Euro za dzień dwa fotele z parasolem - ok 8 Euro/doba plaża - bez opłat 0,5 litra Coca Coli z lodem - 2 Euro pizza - od 5 Euro wzwyż obiad - ok 20 Euro (2 osoby) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Ceny w Rosalina Mare IP: 195.149.124.* 02.06.05, 12:45 Dziękuję za podane kwoty, a co z woda .Słuszałam że jest brudna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.atlas.com.pl / 212.160.168.* 02.06.05, 13:56 szczytem przejrzystości to ona nie jest, ale powiedzieć że jest brudna to też znaczna przesada. Jest za to bardzo ciepła i bardzo słona :-)) Piasek na plaży jest gruboziarnisty i szary - nie to nas naszym Bałtykiem Jest sporo lokali wzdłuż wybrzeża, ale z obiadem trzeba się śpieszyć żeby zdążyć przed siestą bo wtedy za cholere nic nie zjesz! Wieczorem mogą też dokuczać komary zwłaszcza nad samym możem... W tym roku też się wybieram - w połowie sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ceny w Rosalina Mare IP: 195.149.124.* 06.06.05, 15:31 Czy możesz mi powiedzieć jaka sieć sklepów (marketów) jest w tym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
enry1 Re: Ceny w Rosalina Mare 28.02.06, 11:22 Poznasz miasto i zobaczysz markety. Nie zadawaj takich pytan. Nie jedziesz na bezludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.katowice.agora.pl 10.03.06, 10:01 Mam pytanie czy jest to dobre miejsce na wypad z dziecmi? W ogóle czy hest tam fajnie i czy warto jechac akurat tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.kopnet.pl 13.07.06, 20:37 Jest to świetne miejsce do wypoczynku z dziećmi w zeszłym roku byłam tam dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.kopnet.pl 13.07.06, 20:39 aaaaa jeśli chodzi o markety to jest tam lidl.... i jeszcze pare innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:46 Aga, aaaaa moze jesteś tą kobitką z duzym biustem na dzikiej plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Ceny w Rosalina Mare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:45 w minione? tak Odpowiedz Link Zgłoś