zagniewana22 23.06.05, 18:54 kurcze co sie zabieram to zawsze skusi mnie cos slodkiego....dziewczyny jak to robicie ze macie tyle silnej woli?????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
organza77 Re: 23.06.05, 20:30 Droga Zagniewana Moje pierwsze podejście do DSB zakończyło się zrzuceniem 4 kilogramów i osiągnięciem wymarzonej wagi 47 kg. Minęło 5 miesięcy i mimo,że pilnowałam tego co jem wszystko wróciło z powrotem. (( Już nie liczę moich podejść do DSB- bo ciągle się poddaje. Mam cholerną słabość do paluszków sezamkowych. I wciąż próbuję- tym razem zaczynam od soboty Odpowiedz Link
zagniewana22 Re: 23.06.05, 22:24 heh no o mnie pocieszylas)))ja za pierwszym razem tez schudlam 4 kg i wazylam 50 kg.....a potem szlak trafil bo za drugim i 3 razem juz nie spadalo tak szybko.....to moze razem zaczniemy od soboty??? a jutro ulozymy sobie menu na sobotkeco ty na to? Odpowiedz Link
dolce_cannella Re: 23.06.05, 23:48 eeej...wiecie co, a ja nie chudnę!!! dlaczegoooo(?? czy już samo to, że nie je się ziemniaków, makaronu, ryżu, chleba i słodyczy nie powinno powodować spadku wagi? Odpowiedz Link
barcina Re: 09.07.05, 07:53 KOchane to ile wy macie wzrostu, że wasza wymarzona waga to 47 kg, a 50 to ciągle za dużo? pozdrawiam Ela Odpowiedz Link
loriaan Re: JAK TO ROBICIE???? 09.07.05, 10:21 hmm kurcze nie wiem, zawziełam sie strasznie. kolejna wizyta w przymierzalni H&M, gdzie lusterka sa tak cudnie ustawione ze widac wszystko dookoła i bezskuteczne szukanie bikini, oczywiscie te co mi sie najbardziej podobają to biustonosze za małe a majteczki wchodzą ale nie wygladaja tak ładnie jak na panich z reklam. moze to to. naprawde czułam się kiepsko po takich wizytach bo pomimo ze nie jestem gruba to przez pigułki i rzucenie palenia i słabosc do makaronu, mam straaaaszny cellulit . dzisiaj jestem 6 dzien na diecie mam 3 cm mniej w udach, skóra robi sie gładsza pupa mniejsza bardziej kształtna, a co najwazniejsze "motylki" nadpupą znikają!!tylko co mnie dziwi mój biust , który zawsze pierwszy chudł teraz jest wciąż duzy))w poniedziałęk wazyłam 71 kilo na czczo dzisiaj w sobote wazę 67, czy to nie jest najlepsza motywacja?? a jak mi sie chce słodkiego to robie sobie jogurt z kakao i słodzikiem albo serek z figura z kako ( gorzkim oczywiscie) i tez ze słodzikiem albo zjadam kostke gorzkiej czekolady którą własnie pokochałam) i wydaje mi sie najsłodsza na swiecie hih albo gume do zucia bez cukru naprawde jest duzo mozliwosc Odpowiedz Link
k.j Re: JAK TO ROBICIE???? 11.07.05, 10:54 a ja w sobote, no i wczoraj skusilam sie na cioasto, jakos nie moglam przejsc obojetnie kolo niego) ale od dzisiaj znowu dietka tylko jakos nie widze bym cos zrzucila, a dzisiaj 5 dzien mam nadzieje, ze teraz pojdzie lepiej Odpowiedz Link