Dodaj do ulubionych

JAK TO ROBICIE????

23.06.05, 18:54
kurcze co sie zabieram to zawsze skusi mnie cos slodkiego....dziewczyny jak
to robicie ze macie tyle silnej woli??????????
Obserwuj wątek
    • organza77 Re: 23.06.05, 20:30
      Droga Zagniewana
      Moje pierwsze podejście do DSB zakończyło się zrzuceniem 4 kilogramów i
      osiągnięciem wymarzonej wagi 47 kg. Minęło 5 miesięcy i mimo,że pilnowałam tego
      co jem wszystko wróciło z powrotem. sad((
      Już nie liczę moich podejść do DSB- bo ciągle się poddaje.
      Mam cholerną słabość do paluszków sezamkowych.
      I wciąż próbuję- tym razem zaczynam od soboty
      • zagniewana22 Re: 23.06.05, 22:24
        heh no o mnie pocieszylassmile)))ja za pierwszym razem tez schudlam 4 kg i wazylam
        50 kg.....a potem szlak trafil bo za drugim i 3 razem juz nie spadalo tak
        szybko.....to moze razem zaczniemy od soboty??? a jutro ulozymy sobie menu na
        sobotkesmileco ty na to?smile
        • dolce_cannella Re: 23.06.05, 23:48
          eeej...wiecie co, a ja nie chudnę!!! dlaczegoooosad(?? czy już samo to, że nie
          je się ziemniaków, makaronu, ryżu, chleba i słodyczy nie powinno powodować
          spadku wagi?
      • barcina Re: 09.07.05, 07:53
        KOchane to ile wy macie wzrostu, że wasza wymarzona waga to 47 kg, a 50 to
        ciągle za dużo?
        pozdrawiam
        Ela
    • loriaan Re: JAK TO ROBICIE???? 09.07.05, 10:21
      hmm kurcze nie wiem, zawziełam sie strasznie. kolejna wizyta w przymierzalni
      H&M, gdzie lusterka sa tak cudnie ustawione ze widac wszystko dookoła i
      bezskuteczne szukanie bikini, oczywiscie te co mi sie najbardziej podobają to
      biustonosze za małe a majteczki wchodzą ale nie wygladaja tak ładnie jak na
      panich z reklam. moze to to. naprawde czułam się kiepsko po takich wizytach bo
      pomimo ze nie jestem gruba to przez pigułki i rzucenie palenia i słabosc do
      makaronu, mam straaaaszny cellulit . dzisiaj jestem 6 dzien na diecie mam 3 cm
      mniej w udach, skóra robi sie gładsza pupa mniejsza bardziej kształtna, a co
      najwazniejsze "motylki" nadpupą znikają!!tylko co mnie dziwi mój biust , który
      zawsze pierwszy chudł teraz jest wciąż duzysmile))w poniedziałęk wazyłam 71 kilo
      na czczo dzisiaj w sobote wazę 67, czy to nie jest najlepsza motywacja?? a jak
      mi sie chce słodkiego to robie sobie jogurt z kakao i słodzikiem albo serek z
      figura z kako ( gorzkim oczywiscie) i tez ze słodzikiem albo zjadam kostke
      gorzkiej czekolady którą własnie pokochałamsmile) i wydaje mi sie najsłodsza na
      swiecie hih albo gume do zucia bez cukrusmile naprawde jest duzo mozliwosc
      • k.j Re: JAK TO ROBICIE???? 11.07.05, 10:54
        a ja w sobote, no i wczoraj skusilam sie na cioasto, jakos nie moglam przejsc
        obojetnie kolo niegosmile) ale od dzisiaj znowu dietkasmile tylko jakos nie widze bym
        cos zrzucila, a dzisiaj 5 dziensad mam nadzieje, ze teraz pojdzie lepiej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka